perjantai 8. tammikuuta 2016

Pieniä pipoja

Ei minusta mummoa... lähipiiriin on syntymässä pikkuisia. Sen innoittamana olen söpöstellyt puuvilla- ja bambulangoista pieniä pipoja. Näillä ei tänäisillä pakkasilla tarkene (ja eihän niitä pieniäkään vielä ole), mutta kesällä sitten liialta auringonpaahteelta suojaamaan.12 kommenttia:

 1. Voi miten söpö korvapipo, ihan suosikkini ;-D

  VastaaPoista
 2. Ovat niin söpöisiä että.
  Riitta

  VastaaPoista
 3. En kyl ymmärrä mitään näin pienistä hepeneistä. Kiva on tehdä korvilla ja ilman. Kiitos Merja!

  VastaaPoista
 4. Moi! Ihan mahtavaa että olet palannut blogirintamalle. Voi kuinka mulla on ollut ikävä tätä blogiasi. Tauon jälkeen kuvat ovat edelleen NIIN täydellisiä ja tyyli pettämätön. Olen tosi huono lukemaan ja seuraamaan mitään blogeja, koska visuaalisuus tulee eturintamassa. Olen siitä kummallinen, että en vaan jaksa lukea hyviäkään tekstejä ellei niitä ole kuvitettu tyylillä. Tämä on blogi minun makuuni. Kiitos että palasit! ja todellakin, huomasin sen vasta nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi, moi P.H. ja kiitos vastaanotosta! En osaa sanoa blogini tulevaisuudesta kummoisiakaan, ja aika hiljaistahan täällä on ollut. Luin jostain, että nämä Bloggerin vanhat pohjat olisivat poistumassa. Olen siirtänyt aineiston uudelle pohjalle, mutta en ole kovin innostunut. Johtuneeko siitä, etten ole tutustunut sen muokkausmahdollisuuksiin. Aika näyttää.

   Poista
 5. Olipa todella iloinen yllätys, kun sattumalta huomasin, että olet palannut takaisin! Nyt nappaan kyllä äkkiä talteen insipiroivat neuleohjeesi ja -kuvasi. Niitä jäin taukosi aikana kaipaamaan. Tervetuloa!

  Ripi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ripi :) Suuresta tulemisesta ei ole kyse. Mulla on niin monta tekemisen ja kiinnostuksen kohdetta, että tiedä mistä tänne saisi järkevää sisältöä.

   Poista
 6. Voi söpöys, mitä pipoja. Selailin taas oikein kunnolla tätä ihanuusblogiasi, joka on kyllä käsittämättömän hienossa ja taitavasti toteutetussa visuaalisuudessaan nautinnollista katseltavaa.

  Voi apua. Miten tuon aineiston pystyy siirtämään uudelle pohjalle? En ymmärrä näistä mitään, mutta en todellakaan halua menetttää omaakaan vaatimatonta blogiaineistoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Suntsa!
   Olen jostain puolihuolimattomasti lukenut tuosta vanhan Bloggerin tuen loppumisesta. Tiedä häntä. Joka tapauksessa blogista voi tehdä varmuuskopion (siellä jossain välilehdillä) ja sen voi siirtää uudelle pohjalle. Mulla on siis se tosi vanha pohja. Olen itse 'säätänyt' blogiani mieleisekseni ja kaikki omat asetukset eivät suoraan istu uuteen, ja tähän en tällä hetkellä jaksa keskittyä. "Ihan hyvältä" se siellä uudella alustalla näyttää, mutta ei toistaiseksi mene läpi seulaani. En ole hyvä näissä asioissa ja olen (harjoituksen vähyydestä) unohtanut senkin vähän, mitä olen opiskellut ja joskus osannut.
   Älä suotta panikoi, mutta varmuuskopioiminenhan ei maksa mitään.

   Poista