maanantai 23. marraskuuta 2015

Samppanjanugetit

Helmikauppiaat päivittelevät makeanvedenhelmien hintojen hirmuista nousua ja samalla helmien laadun huononemista. Oletko sinä huomannut saman? Olenpa iloinen, että olen vuosien aikana kartuttanut varastojani tältäkin osin. Ei tarvitse ahdingossa ostaa huonoa. Toivottavasti ilmiö on ohimenevä. Helmet ovat edelleenkin ykkösvalinta hääkoruiksi.

Havoin enää teen itselleni koruja. Näihin pieniin samppanjan värisin nugetteihin ihastuin kuitenkin niin, että solmin niistä nauhan. Arkinauhan. Väri on mielestäni upea, helmien kiilto kiitettävä ja malli persoonallinen nugetti.

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja aivan ihana tuo väri.
  Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta. Väri sopii moneen eikä ole yhtä juhlava kuin valkoinen. Esim. beigen pitsimekon kanssa menee tosin juhlissakin, muttei säikähdä neulepuseroakaan.

   Poista
 2. Kovin on kaunis väri ja upea kiilto helmissä. En muista noin hienoa nähneenikään, en ole kovin paljoa helmien kanssa pelannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät helmet ole mitenkään poikkeuksellisen hienoja, väri ehkä vähän harvinaisempi. Ostopaikasta ei enää minkäänlaista muistoa. Olen todella huono "kirjanpitäjä".
   Kiitos kommentistasi MiunMaun :)

   Poista
 3. Erittäin tyylikkäät.
  Sopivat varmasti myös usealle ihonvärille, kun eivät ole niin "kylmät" kuin valkeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnollisen värisinä (varmaan kuitenkin värjättyjä ovat) sopivat usealle ihonvärille, kuten toteat.
   Itse käytän valkoisia helmiä useimmiten raikastamaan jotain puuron väristä asua. Siihen ovat nappivalinta.
   Kiitos taas!

   Poista
 4. Japa dapa duu! Ihanaa, että olet juttuinesi taas blogikanavilla. Kaikki mitä teet tai postaat on vaan niin supertyylikästä, luovasti ajateltua ja kauniisti toteutettua. Muutama postaus meni ennen kuin hoksasin. Itselläni ei mitään uutta eikä ihmeellistä; samaa simppeliä koruvääntöä hyvin harvakseltaan. Nyt rupesin etsimään muutamia kesällä neulomiani pitsivillasukkia, jotka ajattelin laittaa jolulahjaksi, mutta en löydä niitä mistään. Vanhuus ei tule yksin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tavata jälleen, Suntsa! Joitain vuosia sitten kampanjoitiin vanhusten syrjäytymistä ja yksinäisyyttä vastaan "Vanhuus tulee yksin". Tästä huolimatta olen kannallasi: en löydä yhtäkään harmaista pipoistani tai kaulahuiveistani. Hyvinpä pakkasin keväällä enkä sitten kauheasti viitsinyt vaatehuoneessa kaivella: hyvä syy neuloa lisää harmaata ja tutustua itselle uusiin lankoihin ;)
   Sitä samaa täällä, koru silloin tällöin, kaikkea muuta sitten ahkerammin. Hämäryys vaan ei kauheasti houkuttele valokuvaamaan.
   Tosi kiva, kun piipahdit ja hyvää itsenäisyyspäivää sinulle!

   Poista