perjantai 11. huhtikuuta 2014

Seli-seli

Jos joku erheellisesti luulee, että aikaansaamattomuus blogissa on tarkoittanut ahkeroimista käsitöitten parissa, niin tuotanpa pettymyksen. Toista kuukautta on mennyt ihan muissa merkeissä.

Viime tiistaina valmistui yli kuusi viikkoa kestänyt kylppäriremonttimme, ja vaikka emme sitä itse tehneetkään, vei se energiaa kaikesta muusta. Kyseessä ei onneksi ollut putkiremontti, vaan kylppäri-sauna-wc-osaston vesieristeitten, pintojen ja kalusteitten uusiminen.

Pakenin jyskettä pari kertaa Tukholmaan, mutta muuten ollaan eletty suojamuovien, pölyn, metelin ja työkalujen seassa. Kunhan ollaan vähän huoahdettu, jatkuu vaiheeseen jäänyt (tosi hidasta, tätä kun tehdään itse) keittiöremontti. Muutaman huoneen seiniinkin on uudet maalit hahmotteilla.

Lähipiirissä on edessä parikin muuttoa, joten ajatukset pyörivät enemmän tai vähemmän sisustuksellisissa asioissa.

Kaikkia talvisia neulomuksiani en ole ehtinyt kuvaamaan, eivätkä ne ole nyt ajankohtaisiakaan. Jos jotain uutta blogini sisältöön liittyvää valmistuu, palailen. Tai keksin jotain muuta.

Toistaiseksi toivottelen aurinkoisia kevätpäiviä ja hyvää kesän odotusta teille kaikille!
10 kommenttia:

 1. Kaikenlaiset sun ottamat kuvat kiehtoo, mukavia sävyjä ja pintoja :-) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags. Koruja kuvaisin erityisen mielelläni. Ja vielä kuvaankin.
   Viikonlopun jatkoja myös sinulle!

   Poista
 2. Ihanaa ja valoisaa kevättä sinulle myös! Täällä myö ootellaan, jos tulee jotain asian tynkää.
  Tässä vain ihmettelen, että kuinka kaunis voikaan olla lavuaarin 'tulppa'. Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MiunMaun! Täytyyhän ihmisellä olla harrastuksia ja myös aikaa niille. Välillä vaan on pakko tehdä jotain.

   Poista
 3. Kiitos kun poikkesit kertomassa kuulumisiasi sieltä suojamuovien keskeltä. Olet jälleen ottanut mielettömän hienoja kuvia - uudet kaakelisi ja suihkuhanasi saavat melkein toivomaan kylpyhuoneremonttia tännekin, tai no, ainakin lopputulosta.

  Toivon sinullekin oikein onnellista kevättä ja nautinnollisia päiviä uudistuneessa kodissasi ja sisustusasioiden parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on olo, että kehtaako täällä enää naamaansa näyttää?

   Tällä hetkellä on helppo sanoa rempasta, että ihanaa, kun tuli tehtyä. Sillä hetkellä, kun vanhaa lattiaa ruvettiin piikkaamaan, oli kyllä aika epätoivoinen olo ammattirakentajista ja luottamuksesta huolimatta. Kokemus tämäkin, ja lopputulokseen ollaan todella tyytyväisiä.

   Tiedän, että tiedät, miltä minusta tuntuu, kun neulomiset on hyllytettävä hetkeksi. Näin tänään, kun kaksi naista neuloi odottaessaan vuoroaan Stockan Hullujen Päivien lentolippupisteessä. Olisi ollut kiva tehdä seuraa. Ei lippuja jonottamaan vaan neulomaan.

   Sydämellinen kiitos toivotuksista!

   Poista
 4. Olisi mahtavaa nähdä lopputulos kylpyhuoneesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti mielenkiinnostasi. Meidän kylppäri ei ole kovin erikoinen. Lyhyesti: kaikki muu on valkoista, lattia hiekkakiven värinen.

   Minä pyristelen kaikin voimin sitä vastaan, että tästä blogista tulisi myös sisustusblogi. Jos blogillani ei nyt ihan tarkkaa linjaa ole, niin en halua täällä tämän syvemmin sisustusjuttuihin syventyä.
   Mulla on sellainen ei-julkinen sivublogi, johon olen kerännyt sistukseen liittyviä kuvia. Ehkä joskus paneudun siihen ja ehkä joskus intoudun julkistamaankin sen. Aika näyttää.

   Poista
 5. Voi kun ihana taas kuulla/nähdä jotain sinusta.Ja jollei muuta inspistä tullut,niin ainakin se,että juuri tuon hanakuvan takia menin ja tehopesin kylpyhuoneen ja varsinkin suihkuseinän.Mulla keittiö/kylppäriremontti vasta vuoden vanha ja miten se niin tuntuu toi kalkki heti tarttuvan kaikkeen...niin ja ne vesiroiskeet...Vaikka onneksi minullakin harmaata/kermanväristä laattaa.Auta armias,jos olis mustaa!Millä sen pitäis fiininä?Pakko vinkata,että Tampereen Kerän nettikauppaankin on tullut ihania Skeinin lankoja ja Titityyllä Madelinet ennakkotilauksessa.Mä olen kyllä asettanut itselle porttikiellon lankapuoteihin,mutta toistaiseksi se ei ole pitänyt....Aurinkopäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!

   Meidän vanha kylppäri oli vaalea, joskaan ei valkoinen. Ensimmäinen suunnitelma oli mustaa tai ainakin tummanharmaata laattaa. Olen ehtinyt tutustua tummiin laattoihin muualla, joten lopullinen päätös melkein valkoisesta kylppäristä tuntui oikealta ratkaisulta. Kotimmekin on valkoinen. Siivoamaan joutuu, oli koti sitten minkä värinen tahansa!

   Ei mulle saa puhua langoista, rupean pillittämään. On ollut pakko pistää harrastukset jäihin, että saisi kotona tehtyä edes jotain. Vai olisinko ansainnut parit kerät :) Ehkä, ehkä käyn vähän vilkaisemassa mainittuja...

   Poista