maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pehmeää ja lämpöistä

"Onneksi" talvi vielä tuli näyttäytymään, niin kehtaan esitellä pari lämmintä neulomusta. Lankana molemmissa suloisenpehmeä, pienissä erissä käsinvärjätty Madelinetoshin merinovilla. Yksinkertainen kaulahuivi on neulottu yksisäikeisestä langan ohuemmasta versiosta, Tosh Merino Light, ja kämmekkäät hieman paksummasta, nelisäikeisestä Tosh DK:sta, väri Badlands.

Langoissa on kauniita ruskean ja sinertävänharmaan sävyjä. Kämmekkäille olen kyllä sanonut näkemiin ensi talvena, mutta ohuehkoa huivia ehdin vielä käyttämään muutaman viikon. Uskon, että postaus saisi aiheensa puolesta suopeamman vastaanoton vaikkapa lokakuussa, mutta kuten sanottu, talvi yllätti.


Aurinkoista viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit värit! Ja ihanan ylellisen oloista lankaa muutenkin. Ehkä mun pitää laajentaa kämmekkäisiinkin, vaikken sellaisia edes käytä. On ne niin tyylikkäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit ovat kovin syksyiset, vaikka sitä emme halua edes ajatella juuri nyt. Lanka on ihana neuloa ja käytössä pehmeää, ei kutita. Neulo lapaset, jos et ole kämmekkäihminen.
   Olen mallannut huivia kaikkien mahdollisten takkien kanssa ja se tuntuu olevan kaikkien kaveri.

   Poista
 2. Todella kaunis lanka. Ja mikä värkylläinen yhdistelmä takin kanssa. Sopivat tdella hyvn yhteen. Muutenkin taas NIIN kauniit kuvat ja asetemat. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos P.H. Käsinvärjätyt langat ovat rikkaita värivaihteluineen. Vyyhdit ovat niin kauniita, että sinnittelen aina niiden kerimistä, ja valmis neulos on aina pikkuinen yllätys. Valitsemani väri ei ole paras kevääseen, neuleet saavat syksyllä arvoisensa kohtelun: lisää käyttökertoja.

   Poista