keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulua valmistellessa

...hämärät päivät venyvät pitkään pimeään iltaan.Kiireetöntä joulun odotusta!

14 kommenttia:

 1. Kiitos ja rauhallista joulunalusaikaa myös Sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Arvaa, kauanko tuijotin lapsen uskoisena tuota lankakuvaa toivoen, että siinä joku liikkuisi.... Jos vaikka tonttu?
  :-D
  Leppoisan lempeää joulun odottelua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nina, tonttu on niin nopea, ettei kukaan ehdi nähdä sitä. Niinhän se oli aina lapsena. Ja nytkin. Josko kynttilän valossa näkisi paremmin. Tai sitten ei.

   Poista
 3. Voi vitsit näitä hengästyttävän ihania kuvia taas!

  Tuolla joutsenella näyttää olevaan yhtä kiire kuin mullakin. :D Luokanopettajan joulunalus ei voi olla muuta kuin kiireinen. Tai mä en ole sitä vuosien saatossa osannut muuksi muuttaa. Huomenna kenraali ja joulujuhla. Ja vielä kaikkea muuta hässäkkää loppuviikko. Sitten vasta "rauhoitun" valmistelemaan omaa jouluani. Teen sen minkä kerkiän, ja loppu jää. Koulun joulu on ollut mulle aina juhlien ykkönen, oma joulu sitten hyvänä kakkosena. Eli pientä ruuhkaa pukkaa tähän loppuvuoteen. Mutta sen jälkeen on ihana relata.
  Onnittelut niille, jotka osaavat hoitaa jouluvalmistelut kiireettömästi. ;)

  Ihanaa joulunaikaa sulle Ania! Ja toivotaan valkeaa joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulun firmamme Huwitustoimikuntaan ja olen siinä elementissä koristellut firman joulukuuset, hankkinut henkilökunnan monikymmenpäiselle lapsikatraalle joululahjat ja -herkut ihan oikeasti kaupoissa käymällä. Paketoinut, pussittanut, järjestänyt joulujuhlat nukketeattereineen, tilannut tarjoilut... Enää ei kotona kauheasti inspiroi. Aivan samoin kuin sinulla, omaa joulua pystyy ajattelemaan aina vasta tämän jälkeen. Meille ei tule kuusta eikä pahemmin koristeitakaan muutamaa ihanuutta ja kynttilöitä lukuunottamatta.

   Muistan lämmöllä omia koulun joulujuhlia ja samoin tuoreempia (joskaan ei ihan eilisiä) lapsen koulun juhlia. Ne olivat tärkeitä - ja voi sitä tunnelmaa, ikinä ei unohdu.

   Joulu tulee vähemmälläkin hössötyksellä!

   Poista
 4. Kiitos sitä samaa sinullekin! Kuvasi ovat niin mykistäviä (olikohan tuo nyt ihan oikea sana edes) Uskon, että tiedät mitä tarkoitan : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Me kaikki kai vaikeroidaan tuon pimeyden kanssa. Joutsenet olen kuvannut viime viikolla, aina ei vedet ole sulat viikkoa ennen joulua, ja nyt sattui muutenkin kaunis päivä.

   Poista
 5. Voi himpula. Mä ihmettelin Suntsan kommenttia kiireisestä joutsenesta. Tossahan ne kaksin vaan möllöttää pikkutipujen keskellä. Mikä kiire? Kun menin uudestaan rauhassa katsomaan, niin siinähän se hääräsi :-D Taisin itse rullata ensin kiiruulla kuvasta ohi.

  Mulla alkoi töitä lukuunottamatta nyt rauhaisampi aika. Siivoja en tee, laitan sähkövalot pois ja sytytän kynttilät. Eka ja vika lahja on valmistunut, pikkuprinsessalle taidan tekaista vielä prinsessakorun. En kuitenkaan keltaista, sillä se on poikien väri. Vaaleanpunainen, lila, pinkki ja violetti ovat 3-vuotiaan mielestä tyttöjen värejä.

  Rauhaisaa ja mukavaa joulunalusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutsenilla on ollut ja on edelleenkin vapaat vedet uiskennella.

   Yritän pitää kodin sellaisessa kunnossa aina, ettei jouluna(kaan) tarvitse mitään supersiivouksia. Meille ei kukaan tule syynäämään kaappeja eikä tulisi mieleenikään tehdä "syväsiivouksia" ennen joulua, jolloin on muutenkin paljon menoja ja asioita järjestettävänä. Mutta kukin tavallaan.

   Hauska tuo poikien väri, keltainen. Prinsessat tietävät nämä jutut kaikista parhaiten!

   Poista
 6. Kiitos samoin siulle, ihanaa joulun aikaa :)

  VastaaPoista
 7. Kuvissasi on hienoa taikaa. Ihanaa Joulua.

  VastaaPoista