sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Harmaa patenttineulekauluri

Ilman nappeja.

Kauluri on neulottu tasona aiemman postauksen beigen patenttikaulurin ohjeella. Nappikiinnityksen sijaan neule on ommeltu yhteen kapeista päistään limittäin niin, että saumakohtaan jää kaulusmaiset liepeet. Kaulurin tein itselleni, mutta erisävyisistä harmaista merinovillasta, alpakasta ja angorasta neulomani kymmenet harmaat beaniet ovat löytäneet lämmitettävät päät muualta. Mustaa ja harmaata perusneuletta toivotaan niin, ettei loppua näy.
12 kommenttia:

 1. Hyvä idea ommella kauluri yhteen noin limittäin, se näyttää hauskalta. Harmaa väri on kaunis aina vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liepeillä saa enemän vaihtelua ja moni-ilmeisyyttä tavalliseen "tuubiin" verrattuna. Harmaa on kaunis väri aina vaan, ehdottomasti samaa mieltä kanssasi!

   Poista
 2. Onko ohjeesi omasi, siis julkaisetko niitä ?
  Kaluriri olisi tarpeeseen, mutta ohjetta kaipaisin, ja lankavinkkiä, kiitos.
  Käsityöt ovat olleet elämäni aikana, enemmän ja vähemmän kokonaisaikaista harrartusta.
  Beaneja on tullut tehtyä ja käytettyä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on omani (jokainen muokannee siitä omaan makuisensa, ja tämä harmaa siis ilman nappeja), tai ainakaan en ole sitä mistään kopioinut:
   http://studio-ania.blogspot.fi/2013/11/patenttikauluri-ja-suklaanappeja.html
   Meillä ja muutamalla muulla on ihana harrastus :)

   Poista
 3. Ahaa - nyt vasta käsitin, mitä tarkoittaa "silleen vinksulleen". Loistava idea! Tätä/kin) on päästävä kokeilemaan ja pian sittenkin!

  Minä ajattelin että jotenkin laitat päät yhteen suorakulmaisesti, silleen lyhyt sivu pitkän sivun päähän ja pitkästä sivusta tulee eteen kolmio (jos osasin selittää...) Oli hyvä, että laitoit kuvat! Tästä tuli vähän sellainen "rikkinäinen puhelin" -fiilis, siitä kuinka sanoma muuttuu kun vastaanottaja päästetään kuvittelemaan omiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha-haa... kiitos, nyt mulla on lupa neuloa viel' yks', että pääsen kokeilemaan tuota sinun versiotasi! Ehdottomasti tahdon! Olipa hyvä, että puhelin vähän reistailee.

   Poista
 4. Onpa kaunis ja kivasti asetttuu kaulalle noin ommeltuna. Voihan beanie, milloinhan saisin aikaiseksi neuloa itselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Henna. Voi vähän viettää aikaa peilin edessä ja mallailla, että laittaisko näin vai noin päin vai liepeet niskan taakse piiloon.
   Sinä teet niin paljon kaikkea, kauniita korttejakin, ettei yksi ihminen kaikkea ehdi.

   Poista
 5. Hih! Käyn vähän väliä ihastelemassa harmaan väriloistoa. Että voi olla sävykäs väri tai värikäs sävy. Ihan miten vaan. Kiitos taas tyylikästäkin tyylikkäämmästä postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...harmaan väriloistoa ;) Mulle se on sitä. Tämän kaulurin harmaa on varmasti kaunein harmaa, mitä olen koskaan neulonut. Puhdas perusharmaa. Parasta on tietenkin, että olemassa on sävyjä ja variaatioita. Niin harmaassa kuin elämässäkin.
   Kiitos, kun käyt!

   Poista