sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Rastakauluri ja tweedmyssy

Olen neulonut kuvien kaulurin pari vuotta sitten tyttärelleni ja se nousi uudelleen kuviin, kun multa toivottiin toista samanlaista. Lankamerkin olen tietenkin unohtanut ja edessä on vastaavanlaisen löytäminen. Palaan kertomaan, josko löysin samaa lankaa tai jotain vastaavaa. Lanka on rastatyyppistä ja melkein yhtä pehmeää kuin Malabrigo Rasta -langasta neulomissani kaulureissa.

Myssy on tämänsyksyinen ja neulottu Pirtin Kehräämön villasilkkilangasta (50/50). Tässä on lanka kaikille niille, jotka mahdollisesti voivottelevat hiukka epätasaista käsialaansa. Lanka on tweedmäistä, eikä neuleessa erotu pienet epätasaisuudet. Lanka on vähän paksumpaa kuin aiemmin neulomissani, mutta tämänkin neuloin nelosen puikoilla. Myssystä tuli vähän ryhdikkäämpi, pipomaisempi.Aurinkoista syyssunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Ania neuloo ihania juttuja ja laittaa ne niin itkettävän ihanasti esille, että tekee mieli ottaa puikot ja langat esiin heti.
  Tämä sun blogisi on niin vaarallinen paikka, silloin kun tuntuu ettei kerkee tekemään pakollisiaakaan asioita elämässä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveisiä vaan täältä keittiörempan keskeltä ja kylppäri- ja WC-remppasuunnitelmien seasta. Tuntuu, ettei tule koskaan valmista. Keittiötä tehdään miehen kanssa kahdestaan, ja yhteistä kotonaolo/tekemisaikaa on vain sunnuntaisin - siinä meni tämäkin kaunis päivä. Muut tilat jätetään ammattilaisille, silti kauhulla odotan sitäkin aikaa.
   Oikeasti, eihän meillä mihinkään ole kiire (elämä vaan on vähän hankalaa), ja siinä välissä ehti käydä töissä ja hoitaa muutkin velvollisuudet ja mikä tärkeintä: napsia aikaa näille harrastuksille.

   Poista
  2. Sitähän mä aina ihmettelenkin; tehokkuuttasi, kun uskon/arvaan/tiedän, ettei sulla sen enempää ole aikaa harrastuksille, mutta aina tuntuu tulevan valmista. Toiset funtsaa ja toiset toimii... Siinä se. :)

   Poista
  3. Huomentahei! Minä valitettavasti verotan nukkutunneista niin illalla kuin aamullakin. Ei siitä mitään hyvää seuranne, mutta kun vuorokauteen ei lisätunteja saa, on pärjättävä näillä 24:llä ;)
   Toisaalta, vietän aikaa koneella niin vähän, etten ehdi kauhean paljon muitten blogeja seurata saati kommentoida. Siitä vähän olen pahoillani :(

   Poista
 2. Voi herranen aika mitä ihanuuksia taas ;-D. Villasilkkilanka näyttää tosi kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti tosta(kin) langasta! Se ei kiillä mitenkään silkkimäisesti, josko ei tarviskaan. Parasta tässäkin langassa on se, ettei se kutita. Ja mun seuraava myssylanka on vieläkin ihanampaa!
   Pian uloslähtöön saa varata vartin enemmän aikaa, kun päähinevalinta on niin vaikeaa ;)
   Oikein ihanaa alkavaa viikkoa, Merja!

   Poista
 3. Taas on niin kaunis postaus, että vallan. Ihanat sävyt ja tunnelmat kuvissa :)

  VastaaPoista
 4. Hei,aivan ihania koruja.Saako näitä ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja paljon kiitoksia! Kaikilla täällä esitellyillä koruilla on jo omistaja. Pahoittelen, mutta en ainakaan toistaiseksi ehdi tekemään koruja myyntiin.

   Poista