perjantai 18. lokakuuta 2013

DeLuxe - puolet alpakkaa

Tyrkkään tänne nämäkin tweed-langasta neulotut myssyt. Löydän sitten lankatiedot ajankin kuluttua, jos tarvis.

Myssyissä ei ole mitään erikoista. Mut lanka on, jälleen kerran, ihanaa: SMC Select Tweed DeLuxe, 54 % alpakkaa (superfine), 32 % villaa ja 14 % polyamidia. Lanka sattui silmään asioidessani lankakaupassa muissa merkeissä. En edes muista, mitä muita värejä siellä mahdollisesti oli tarjolla - näin vain tämän. Saa olla eri mieltä.

Nääkin sopisi siihen mun haaveksimaani harmaaseen villakangastakkiin ;)8 kommenttia:

 1. Löydät aina niin kauniita lankoja, tuotakin lankaa voisin kyllä johonkin käyttää, en tosin tiedä mihin ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mull on kotkan katse 8D
   Pipot ja hyviä "koevedoksia", valmistuvat nopeasti ja siinä näkee tykkääkö langasta vai ei. Koevedoksen voi sitten laittaa päähänsä, jos siitä tulee ulkoiluttamiskelpoinen ;)

   Poista
 2. Voi miten kaunista lankaa! Hassua, että aina kun mä asioin lankakaupassa "muissa asioissa" mukaan tarttuu paljon muutakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, Tinttu. Ja tiedätkös, ihmisen pää kääntyy oikeasti 360 astetta. Ainakin mun pääni lankakaupassa. Ja pyörähtää vielä useita kierroksia ympäri ja molempiin suuntiin. Vähän hävetti viimekäynnillä, kun omat kädet ei enää riittäneet, ystävällinen myyjätär tarjosi syliään avuksi lankakuormalle, että päästiin kassalle asti. Ja minä pidin kotkansilmiäni vain puoliksi auki, etten olisi nähnyt ihan kaikkea...

   Poista
 3. Voi yhden kerran! Sinulla on ilmiömäinen taito saada uinuvat idea-aivosolut heräämään! Paljastat juuri sopivasti. Ja sitten kuitenkin jätät kutkuttavasti loput paljastamatta. Tulee hurja halu ajatella eteenpäin: miltä myssy päässä näyttää, mitä muuta (harmaan villakangas)takin ja myssyn lisäksi päälle, mitä muuta langasta voisi kehkeytyä? Ja mitä muuta ehkä silmiesi raoista näit siellä lankakaupassa?

  Katselen täällä kuvaasi langasta ja haaveilen. Fiilistelen jo etukäteen ajatuksella, että pääsen lankaan käsiksi. Päälimmäisenä on kuva viime viikolla vilauttamastasi kaulurista, tahtoo tehdä sellaisen tästä langasta. Niin ja väristä ei mitenkään koskaan kukaan voi olla eri mieltä! Googletin vähän ja tiedän mistä lankaa saa. No, mikä siitä lopulta tulee, onkin jo toinen tarina. Mutta sehän käsitöissä onkin jutun juoni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi Preferita! Myssyjä on kaksi, eikä niissä ole yhtään mitään erityistä. Erilaiset reunat. Minä niin mielelläni kuvaisin myssyt ja kaikki muutkin päällä, kun olisi esittelijä. Itseäni en osaa/halua kuvata. Olen kyllä yrittänyt.
   Kun saan harmaan takin, teen kyllä miljuuna kuvakollaasia takista kaikkine asusteineen... ja siitäpä tulikin onnekkaasti mieleeni, että yksiväristä harmaata kaulahuivia mulla ei taidakaana olla!

   Poista
 4. Ei tarvitse olla värin upeudesta eri mieltä, vaikka lupa olisikin. Son hiano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halusin vain korostaa, että meillä kaikilla on omat makumme, tykkäämisemme, enkä oleta kaikkien olevan samaa mieltä kanssani saati sitten tykkäävän samoista jutuista kuin minä. Tietenkin, mitä useammin osaan tehdä ja valita monia miellyttäviä juttuja, sitä kivempi täällä kai on olla.

   Poista