maanantai 2. syyskuuta 2013

Riviin mars

Koririvissä tulee huvittavan selvästi esiteltyä mun niukahko väriskaalani. Ihan tekemisen ilosta olisi kiva virkata myös värikkäitä koreja, mutta lähipiiri (jolle olen saanut osan näistäkin ujutettua) suosii samoja vähävärisiä.

. . .
Lisäys 1: Nämäkin korit olen tehnyt Novita Syksy 2013 -lehdessä olevan ohjeen mukaan, jota en voi kopioida blogiini. Oletan ohjeen olevan tekijänoikeuksin suojattua materiaalia.

Lisäys 2: Ystävällinen lukija helrii kertoi kommentissaan, että Kauhavan Kangas-Aitan sivuilla on ohje korin virkkaamiseen -> klik. Paljon kiitoksia!


12 kommenttia:

 1. Wau! Kaikki sateenkaaren värit....seepiassa ;-D
  Ihania, todella IHANIA!

  Noi on kyllä niin monikäyttöisiä. Pitäiskö munkin ostaa yksi kerä ja kokeilla, mitä luulet? Vai onko koukkuuntumisvaara todellakin noin konkreettinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana nina :) Sateenkaarenvärit seepiassa, sinä sen sanoit! Toisaalta, kun näitä koreja ei välttämättä pidä esillä vaan kaapissa (ainakin osaa), niin voisi siellä joku värillinenkin olla. Aioin jo lyödä koukun seinään, mutta jotain väriä aion vielä kokeilla. Näitä kun on niin sikaihana tehdä. Tältä erää langat on loppu ja pieniä vieroitusoireita on havaittavissa vaikkei kädet toimetonna...

   Sinun pitää ehdottomasti ostaa kerä ja kokeilla. Kaikilla ei jää laillani "iso pyörä päälle", mutta koukkuuntumisvaara on enemmän kuin ilmeinen. Ja korien käyttökohteilla ei ole rajaa.

   Poista
 2. Olisi ihanaa saada näihin ohje! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Olen virkannut korit Novita Syksy 2013 -lehdessä olleen ohjeen mukaan sekä soveltaen. Ei liene lainkuuliaista kopioida toisen laatimaa ohjetta tänne :( Jos et saa lehteä/ohjetta käsiisi, laita mulle sähköpostia ania.alf (at) gmail.com, niin jelpin sua mielelläni.
   Netistäkin varmaan löytyy ohjeita, jos on kauhea hätä :)

   Poista
 3. En saanut kommentoitua tuolla Vastaa-linkillä, mutta kiitos. Etsin lehden jostain käsiini. Joskus olen yrittänyt tehdä koreja, mutta jostain syystä en vain ole onnistunut. Se kohta mistä pohja muuttuu reunaksi on mulle täysi mysteeri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen kohta on sanoin selitetty ohjeessa. Minä ymmärsin, vaikken ns. osaa virkata. Mulla on tällä hetkellä tuubilangat loppu, muuten tekisin kuvallisen ohjeen nimenomaisesta kohdasta toivoen tietenkin, etten suututa ketään ;) Otathan yhteyttä, jollei mysteeri selviä!

   Poista
 4. Nuo ovat aivan mielettömän upeita, myös livenä. ;)
  KIITOS. <3

  VastaaPoista
 5. Kauhavan kangasaitan sivuilta löytyy ohjeita korien virkkaamiseen.

  http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/pages/27367072ED82C10CC2257549005F0E67/$file/Virkattu%20kori.pdf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia helrii. Olit ystävällinen, kun kerroit. Lisäsin linkin myös postaukseen.

   Poista
 6. Kosketpa mihin tahansa - puikkoihin tai koukkuun - kaikki onnistuu. Ennen tämän postauksen näkemistä en ole ollut mitenkään innostunut virkatuista koreista. Vakuutuin nyt että ne voivat olla tosi kauniita ja tyylikkäitä. Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos P.H. Teen pieniä, yksinkertaisia juttuja, joista itse tykkään - ja joita siis jotenkuten osaan tehdä. Korit ovat kauneimmillaan, kun niitä ei oikeastaan huomaa. Meillä ei siis takuulla koririvi korista hyllynpäällistä. Nämä neutraalit värit sopivat meidän huusholliin, enkä alunperin aikonut jättää koreja esille ollenkaan, vaan kaappeihin järjestystä pitämään.

   Poista