keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kuningas ja minä

Korurintamalla on ollut hiljaista pitkän aikaa. Vaikka laatikot pursuaa houkuttavia korutarvikkeita, korukiviä ja helmiä, vapaa-aika hurahtaa kaikkeen muuhun kuin korujen tekemiseen mm. keittiöremppaan.

Maanantai-iltana varastin hiljaisen hetken ja punoin itselleni hopeisen ranneketjun, kunkun, Byzantine Chain. Ketjumallia pidetään kai vähän äijänä, mutta tein tällä kertaa hiukka naisellisemman muunnoksen.Tervetuloa kaikki blogin uudet lukijat!

19 kommenttia:

 1. Vähänkö taas hieno, tykkään tuosta röpelöisestä pantalangasta yli kaiken. Perusketju saa siitä ihan toisenlaisen ilmeen. Minkälevyisenä ja mitä lenkkikokoa käytit tähän? Pitäisi varmaan itsekin uhrata muutama tunti ja sormenpäät sahaamiseen niin punonta sujuisi sitten jo näppärästi.-sari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -sari-, tykkään itsekin tosi paljon, liekö sitten uutuudenihastusta tai mitä. Ketju on hauskasti eri näköinen kuin pyöreästä langasta punottu. Lanka on 1,2-millistä ja rengaskoko 4,5. Kunkun AR:llä 3,5 pyöreän langan lenkkikokohan olisi 4,2.

   Poista
 2. hui kuinka hieno :) tuo röpelölanka on kyllä kaunista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos outiriina. Tykkään, kun kiiltää vähemmän.

   Poista
 3. Yli vuoden (ellei jopa enemmän?) äänetön taustalukija ilmoittautuu aktiivijäseneksi oman blogin myötä! Koruharrastus on ollut vahvana aiemmin, nyt sen vähäisen vapaa-ajan meinaavat täyttää kynsilakkapullot... :D

  Katsoinkin, että kuningasta tuo taitaa olla, todella kaunis toteutus. Minulla itsellä löytyy oikein äijämalli; 1mm langasta perushopeaa ja kunnon jymäkkä ankkuri(?)lukko, joka käy koristeesta, kun sijoitan sen etupuolelle.

  Koruaiheita siis odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heipsan Kata ja kiva, kun näytit kyntesi. Toivottavasti et ole saanut kroonista hikkaa seuratessasi mun lapsellista iloa, kun olen yleensä saanut kynsiini värillistä lakkaa ;) Sulla on siellä pieniä taideteoksia!

   Kunkku on kaunista myös perinteisestä pyöreästä langasta punottuna. Olen käyttänyt sitä korun osana mm. täällä:

   http://studio-ania.blogspot.fi/2010/02/hyvaa-syntymapaivaa.html

   Yritän täyttää toiveesi.

   Poista
 4. Kyllä tuommottisen kunkun kanssa kelpaa kulkea. Sitä vois tuntea itsensä ihan kunkuttareksi. Kivan säväyksen antaa pantalanka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kutsunkin ketjua kunkuttareksi, niin ei ole niin äijä olo ;) Kiitos MiunMaun.

   Poista
 5. Tuo röpöläinen hopealanka on aivan ihana, siitä tulee niin kauniita ketjuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanaa on se, että olet palannut! Röpölölangasta tulee ilmeikäs ketju, vaikkei malli olisi kovin eriskummallinenkaan.

   Poista
  2. Kyllä, helteestä vieläkin voipunut Rooman matkaaja palasi eilen ;-D. Rooma oli kuuma, kaoottinen, likainen ja jotenkin hyvin kotoinen.....

   Poista
  3. Kuules melkein kirjoitin, että ihanaa on se, että olet palanut ;)
   Ystäväämme Preferitaa odotellessa...

   Poista
  4. Onneksi en palanut ;-D. Odotan kovasti Preferitan etruskiraporttia!

   Poista
 6. Oih, miten kauniit kuvat sinulla tässä - täydellistä! Minulla kun sattuu vielä olemaan harmaa kausi päällä, mieleni janoaa kaunista harmaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Funky and Fifty ;-). Harmaa väri on yksi kestosuosikeistani. Monivivahteisesta väristä löytyy meille kaikille omat lempparimme.

   Poista
 7. Etsin blogistasi inspiraatiota syksyiseen kaulahuiviin, -noh, sekin löytyi, mutta sitten nämä kengät!? Ihanat, taisi palaa verkkokalvoille ja pahasti nuo niittikorot... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih Hanne K! Meillä on sitten sama maku, minäkin tykkään noista buutseista. Olen tilannut ne USA:sta viime kesänä. Ne on Sam Edelmanin, kuten kovasti tykkäämäni kiilakantaiset sandaalitkin (postauksen lopussa):
   http://studio-ania.blogspot.fi/2012/08/syksy-saapuu.html
   Muistaakseni buutseista oli myös muita värivaihtoehtoja, valitettavasti enää muista ostopaikkaa. Niittiosa on oikeasti mustanharmaata kiiltävää metallia, mutta valon osuessa näyttää "kromatulta". Kengät on mustat (kuvassa näyttävät tummansinisiltä) ja oli jo ostaessani alessa, joten eivät ole ihan viimeistä huutoa. Mulla on vain hyviä kokemuksia merkin kengistä, lesti on kapea ja sopii jalkaani hyvin.

   Poista
 8. No ilmankos, Sam Edelman on yksi kenkäsuosikeistani. Varmasti kelpaa kopistella syksyisiä katuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelmanin kengissä on aina jotain kivoja juttui ja ovat kohtuuhintaisia.

   Poista