tiistai 19. maaliskuuta 2013

Onneksi olkoon!


Hyvää tasa-arvon päivää kaikille ja kiitos ihan hurjan paljon sormusarvontaan ihanine kommentteinenne osallistuneille! Yllätitte mut todella runsaalla osanotollanne, osallistumisprosentti blogin kävijämäärään nähden oli huikea.

                                     'A r p a l i p u k k e e t'   odottamassa arvontaaMua jännitti arpominen ihan hirveästi - ja niin kuin haluaisinkin ihan jokaisen voittavan, Onnetar suosi tällä kertaa (lupaus tulevastako?):              Hennaaaa!


Kiitos, kun osallistuit. Oletko ystävällinen ja ilmoitat yhteystietosi sähköpostiini: ania.alf (at) gmail.com  niin saan pakettisi postiin pikimmiten.

15 kommenttia:

 1. Pahuksen onnetar kun petti näin pahasti, mutta ihanassa rasiassa sormukset lähtevät sille onnettaren suosikille ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peijakas ;)

   Mua todella jännitti ihan hirveästi toi arvonta. Luin kaikki kommentit moneen, moneen kertaan vaikka kyseessä ei ollut mikään miellyttämiskisa vaan ihan perinteinen arvonta. Itse en olisi osannut päättää, kuka olisi ollut "soveliain" tai "paras" sormusten ulkoiluttaja. Perinteinen arvonta sopii erityisesti näin tasa-arvon päivänä.

   Nyt sitten odottelen näkeväni sinun sormuksiasi. Minkälaisia sinä tykkäät tehdä ja käyttää, kun kerran pääset ihan itse päättämään ;)

   Oikein mukavaa päivää, Merja!

   Poista
  2. Olen nyt niin ihastunut noihin ohuisiin sormuksiin, että niillä varmaan aloitan sitten Tuijan ohjauksessa. Ellei Tuija sitten muuta sano ;-D. Ja ehkä yksi leveämpi, että tiedän miten tehdään sormus hopealevystä. Kurssi on huhtikuun puolessavälissä ja odotan jo innolla sitä.

   Poista
  3. Suosittelen aloittamaan tekemällä leveä sormus ensin, sahaamalla sormusaihio levystä. Siinä tulee käytyä kivettömän sormuksen kaikki työvaiheet läpi. Sen jälkeen osaat tehdä noita rinkuloita mennen tullen ja niitä on helppo tehdä sitten kotona. Voit funtsailla ja suunnitella sormuksesi ulkonäköä etukäteen, minkä levyinen/mallinen, suora vai kovera, minkälainen pinta, muu mahdollinen koristelu... Näin ainakin aikoinaan. Ja seuraavaksi sitten kivenistutuskurssille ;)

   Poista
 2. Oi vau, olen ihan sanaton ja spontaani kyynel taisi ihan vierähtää :)
  Ihana ihana ania, laitan sulle sähköpostia!

  VastaaPoista
 3. Onnitteluni voittajalle!!
  Aurinkoista päivää sinulle ja kiitos ihanasta blogistasi. :)
  -Ritva-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos omasta puolestani, Ritva, ja että jaat Hennan ilon!

   Poista
 4. Onnea voittajalle! Saat todellisen laatupaketin :-)

  VastaaPoista
 5. Oih, kuinka kaunis paketti. Onnea Hennalle! Kyllä jännitti hirmuisesti täälläkin päässä lukea tätä postausta. Josko Onnetar olisi ollut suosiollinen...

  Nytpä esitänkin minipikkuisen toiveen. Tiedätkö, löytyisikö jostain ohjeentynkää, jolla keltanokka saisi tehtyä itselleen tuollaisen "palmikkosormuksen"? Rakastuin siihen ihan vallan, se on aivan huippukaunis. Järki ei vain riitä keksimään, kuinka tuollaista alkaisin työstää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MiunMaun :) Olette kyllä ihan parhaita lukijoita jakaessanne niin vilpittömästi Hennan onnen.

   En osaa neuvoa sinua minkään ohjeen äärelle "palmikkosormuksen" suhteen. Tuohan ei ole palmikko (kolme lankaa) vaan "köysi", kaksi lankaa. Kierrät kaksi hopealankaa napakaksi "köydeksi". Joko olet hyvä matikassa tai sitten tekemisen ja erehdyksen kautta osaat pätkäistä oikean mittaisen pätkän, jonka juotat ja naputtelet renkaaksi. Tässä ei ihan päde normaalin sormuksen "pii kertaa halkaisija plus..." Toivot tietenkin, että "kuvio" jää kokonaiseksi (ei poikkea keskeltä) ja saumasta tulee siisti. Vasaroit litteäksi ja halutessasi juotat levystä tekemäsi perus sileän sormuksen päälle (ja otat huomioon tämän "köyttä" mitatessasi). Ei käy aika pitkäksi sormuksentekijällä ;)

   Poista
  2. Ou jee! Iso, iso kiitos! Noinhan se tietysti menee, kas kun en tajunnut itse. Onneksi on vapaapäivä, jos illalla ehtisin vähän testailla.

   Poista
 6. Voi että, onnea Hennalle, vaikka kateellinen nyt olenkin. :D Hienossa rasiassa vielä lähtee nuo kaunokaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suntsa :) Ei ole mullakaan kaikkia Hennan saamia sormuksia :(

   Poista