keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ring, ringKuten jo ehdin uhota, rinkulat haastoivat ja veivät mennessään. Kapoisia, 1 - 1,5 mm:n levyisiä, sterlinghopeisia sormuksia - vaikka pieniä ja vaatimattoman näköisiä ovatkin, saa näihinkin kulumaan aikaa ja vaivaa.20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos -HEINIE-. Ehkä kuitenkin enemmän kivoja kuin upeita ;)

   Poista
 2. Vau! Tähän asti olen pitänyt leveistä ja massiivisista sormuksista, mutta sinä kyllä nyt käänsit pääni. Nyt on ehdottomasti saatava tusina tommosia kapeita vierekkäin. Tosi magee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpikin parempi. Tusina kapeita onkin jo enemmän kuin yksi leveähkö. Ovat ihan kivoja myös yksittäin käytettyinä. Kiitos Memmu!

   Poista
 3. Voi että, niistä tuli niin mahtavia! Ja työtä on varmasti riittänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain mielikuvitus on rajana - ja no, ne taidot myös. Periaatteeni on, että sormusta pitää voida käyttää ilman, että on vaaraksi itselle (rikkoo sukkikset ja neuleet) tai ympäristölle.

   Poista
 4. Noi on tosi trendikkään näköisiä.
  On ihana huomata, että korumuotikin on menossa taas hieman sirompaan suuntaan (kuten sohvatkin)... ;)
  Noissa on varmasti ollut suuri homma, mutta ovat kyllä kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva vertaus tuo sohva... Näppäriä arkikoruja ja kivoimman näköisiä mielestäni, kun kerää yhteen sormeen moooonta (eikä sitten muita sormuksia samaan käteen). Hentoisina myös kivoja pikkurillisormuksia.
   Pientä rinkulaa on haasteellista työstää, kun on niin vähän tarttumispintaa. Teen nämä kokonaan käsin. En käytä mitään sähköllä toimivaa työkalua, vaikka sellainen nopeuttaisi ja helpottaisi työtä. Mihis mulla kiire.
   Kiitos kommentistasi IMAGE ja mukavaa päivää!

   Poista
 5. Kauniita rinkuloita olet tehnyt, toimivat hyvin yhdessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse tykkään eniten noista ihan tavallisista, sileistä sormuksista. Koristeelliset ei oikein ole mun juttuni, mutta antavathan ne eloa "riviin" ja vaihtelua tekemiseen.

   Poista
 6. Suloinen sormuskimara :) Kauniita yhdessä ja erikseen :)

  VastaaPoista
 7. aivan ihanat sormukset. Tänne on niin mukava aina palata katselemaan ihanaa kädentaitoa.Olet hiin hyvä kutoja ja korujentekijä. Kaikki ovat kauniita ja niin harmoonisia.itse en osaa puikkoja heiluttaa ja tehdä koruja. mutta kuvat sekä teokset ovat ilo silmälle.
  minna 62

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hurjan paljon minna :) En kyllä ole hirveän hyvä oikeastaan missään. Osaan vähän sitä ja vähän tätä, mutta olen niin innostunut ja tykkään tehdä kaikenlaista, että korvatkoon se pienet puutteet.

   Poista
  2. Voi että täältähän löytyy vaikka minkälaisia hienoja sormuksia!!! :O Haluun kaikki! :D

   Poista
  3. Mutta on vaihtelevasti kaikenlaisia kausia. Sormuskausia, huivikausia, sukkakausia. Nyt nämä ohuet somukset jotenkin kutkuttavat. Kiitos paljon :)

   Poista