perjantai 11. tammikuuta 2013

Laatikkoleikki 2

Toisen "Suunnittele pikkurasia"-toteutuksen lähtökohtana oli lapsen lyijykynäpiirustus - autoajelulla oleva perhe. Liekö tuo takapenkillä suu ammollaan karjuva piirtäjä itse? Joka tapauksessa aivan ihastuttava ja ilmeikäs kuva. Kiitos pienelle taiteilijalle ja kuvan lähettäjälle.

Sen sijaan, että olisin läntännyt piirustuksen sellaisenaan rasian kanteen, lainasin idean Maaria Wirkkalan hellyttävästä Enkeli-tapetista. Tiedättehän sen neljävuotiaan pikkutytön 'suunnitteleman', josta on eri väriversioita. No, lainasin väritkin (kiitos ja anteeksi).

Rasia-aihiot on toimitettu asianomaiselle. Kiitos sinullekin osallistumisesta!
Pirteää pakkasviikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi että miten ihanat ja suloiset rasiat! Ja tykkään noista väreistä :).

  VastaaPoista
 2. Kiitos -HEINIE- ! En tiedä, kuka on valinnut Enkeli-tapettien värit. Minähän olin vähän röyhkeä ja kopsasin ne. Omissa rasiakuvissani värit näyttävät paljon heleämmiltä kuin ovat luonnossa. Ensimmäisessä kollaasissa värit ovat oikein, ne on otettu suoraan tekemästäni materiaaliaineistosta. Olen aina ihaillut tuota Enkeli-tapettia ja sen värejä ja, kun sain käsiini tämän piirustuksen, niin se oli menoa.

  Nykyäänhän tapettia voi teettää omista kuvista tai kuva-aihioista. Ei ollenkaan hullumpi idea edellyttäen, että jaksaa katsella "omaansa" ihan seinän kokoisena.

  VastaaPoista
 3. Hitsin pimpulat, miten ihanat! :D Tosiaan täysin erilaiset. Ja taatusti persoonalliset, vaikka värit olisikin vähän lainattuja. ;) Ja taas tämä esillepano on täydellistä!

  Minunkin rasiani ovat jo perillä. Niitä tuossa juuri ihastelin ja esittelin. :) Kiitos vieläkin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä :)
   Kävinkin kurkkaamassa rasiaasi ja vähän olen kade sinun kuvistasi. Minä sinnikkäästi kuvaan pimeässä ja sitten kaivelen kuvaa harmasta mössöstä. Ihanaa, että tämä pian loppuu - pimeys.
   Harmittaa vähän, etten ehdi toteuttamaan useampaa ideaa, ainakaan tällä hetkellä.

   Poista