torstai 20. joulukuuta 2012

Viikinkiketju

Vuosien takainen työ: .999-hopealangasta punottu viikinkiketju, joka on ollut yksi tämän syksyn käytetyimmistä kaulakoruistani. Ketju on punottu 0,6 mm paksusta pehmeästä hopealangasta ja patinoitu.


9 kommenttia:

 1. Onpa söpö ketju, tykkään kovasti viikinkipunoksesta ja nuo lehdykäiset ovat aivan ihanat. Ja viikinkipunosta on aika helppo tehdä, minulla on jo ihan sitä varten hopelankaakin valmiiksi hankittuna, mutten vain ole saanut aloitetuksi. Mutta kaikki aikanaan ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jonkun asian aloittaminen vaan siirtyy ja siirtyy. Punot ketjusi, kun on sen aika. Lukko, kalotit ja lehdykäiset ovat kaupan tavaraa, muut osat olen tehnyt itse. Jos nyt tekisin moisen korun, tekisin kaikki osat itse. Kiitos taas, Merja!

   Poista
  2. Ania, rauhallista ja valoisaa joulua sinulle ja perheellesi.

   Poista
  3. Kiitos Merja. Myös minä toivotan oikein lämpöistä ja tunnelmallista joulua sinulle ja läheisillesi. Olen saanut sinulta monta lahjaa tänä vuonna. Kiitos myös niistä.

   Poista
  4. Tunnen myös saaneeni paljon sinulta, blogiystäväni, kiitollisena Merja

   Poista
 2. voi miten kaunis, itsekin olen tuota joskus vuosia sitten tehnyt. ihanasti sopii nuo lehdykät. pitääkin ottaa ohjelmaan tuon taidon harjoittelu, vieläköhän se on hallinnassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos outiriina :) Eiköhän se punominen palaa mieleen, kun ottaa langan käteen. Itsellänikin on yksi ketju ollut kesken jo vuosia. Jos nyt nostaisin sen ensin pöydälle, että näen päivittäin... Ei se itsestään valmistu.

   Poista
 3. Aivan älyttömän tyylikkään yksinkertainen koru. Olet taituri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lissu. Olisin tyytyväisempi, jos en olisi laittanut koruun yhtään valmisosaa. Aikoinaan ei ollut kai rohkeutta yrittääkään tehdä esimerkiksi kalotteja (noita ketjun päitä). Nyt tekisin toisin - ja ainahan voin tehdä toisen.

   Poista