keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hupsut tupsut

5 kommenttia:

 1. Mitä lämpöä huokuukaan nämä kuvat! Ja ilmeisesti tupsukone on ollut ahkerassa käytössä ja näyttää myös olevan kätevä laite?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lissu. Olisi vielä lämpöisempää, jos jokaisella tupsulla olisi oma piponsa ;)
   Tänä päivänä kun kaikki on niin teknistä, ei tupsujakaan enää tehdä pahvikiekoilla. Käytän kyllä mieluummin termiä tupsukehikko, itse kun kuitenkin joudun tupsun tekemään. Ihanainen konehan tekisi sen minun puolestani kokonaan :) Tykkääkö kissa tupsuista?

   Poista
  2. Hyvä tarkennus - siis kyseessä ei ole kone! Joku kissa voi tupsuista tykätäkin :) Olen jopa huovuttanut palloja Lissun leikkeihin. Lissulle parhautta ovat kuitenkin hiuslenkit. Työpaikaltani löytyy säännöllisesti lasten unohtamia hiuslenkkejä ja sellaiset, joita kukaan ei kaipaa, minä tuon kotiin ja taas on pari päivää pelastettu.

   Poista
 2. Aikoihin on eletty, ihanko oikeasti olet tehnyt pehmopallerotupsut noilla muovisilla ympyröillä? Näyttää käsittämättömältä salatieteeltä. Sano nyt rehellisesti, oliko se vaikeaa? Minä en osaa ajatellakaan tupsujen tekemistä muuten kuin kahdella tyhjästä kauraryynipaketista leikatulla pahviympyrällä.

  Niin herkullisen pehmeitä ja tasaisia tupsuja olet saanut että. Heti alkoi inspiraatio raksuttaa, ja katson minne vaan, heti mietin että voisiko tuohon laittaa vaikka tupsun.... Myssyihin nyt tietysti, kun tänä talvena mikään pipo ei ole mitään ilman tupsua. Mutta minne muualle? Joulukuuseen (huovutettuina) ainakin, avaimenperäksi, vetoketjun vetimeksi, laukkukoristeeksi, kaulakoruksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä kauraryynikiekoilla minäkin olen aiemmin tupsuni tehnyt. Ihan samalla periaatteella tai melkein nämä kehikot toimivat. Vaan onpa vielä helpompaa ja näppärämpää. Vaan itse sen langan edelleenkin kieputan, itse leikkaan ja solmin. Omat kehikkoni ovat Novitan:

   http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=tuotesivu&tuote_id=93683

   ja olen ostanut ne Kampin Tiimarista, hinta oli 12 ja jotain euroa. Eipä tässä muuta, mutta kun ei voi lopettaa... Silmät kiertää seiniä ja kattoa, että josko tonnekin ;)
   Oikein mukavaa välipäivää!

   Poista