lauantai 15. joulukuuta 2012

Hihasta vedetty

On se kumma, kun saan päähäni jonkun idean, niin sitä sitten pitää toistaa ihan kyllästymiseen asti. Täten siis vielä muutamat makkarat. Idean neulemalliin sain vähän aikaa sitten ollessani tavaratalon miestenvaateosastolla katselemassa neuleita. Yhdessä miesten neuleessa oli kiva hihansuu, josta idean omin ja toteutin sen omalla tavallani. Olen toki aiemminkin noita makkaroita neulonut, mutta muistuttivatpahan olemassaolostaan uudemman kerran.

Siinä kun naisten neuleissa vilisee pitsiä ja ties mitä koristusta ja härpäkettä, miesten neuleitten yksityiskohdat ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja mielenkiintoisia kuten miesten vaatteet ja asusteet yleensäkin. Huomenna lähden Tukholmaan tutkimaan, mitä mielenkiintoista aina niin tyylikkäitten tukholmalaismiesten hihansuista irtoaisi.

Tervetuloa kaikki uudet lukijat ja oikein hyvää viikonloppua kaikille!
. . .
PS  Kiitos lähettämistänne rasiaideoista. Lisää vaan!

10 kommenttia:

 1. Ihastuttavia neuleita saat aikaiseksi. Tupsut ovat löytäneet tiensä näihin makkaraneuleisiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä tupsut löytävät tiensä vaikka minne! Ei meillä nyt seinillä eikä katossa roiku eikä sisustuksessa näy, mutta muuten ujutettu on... Kiitos kommensistasi Lissu.

   Poista
 2. Hienostunutta harmaata kauniilla väriraidalla, ihania. Jään odottelemaan raporttia tukholmalaismiesten hihansuista ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on ihanaa! Väriraitoihin saa kivasti keploteltua langanjämiä. Uteliain olen tällä hetkellä siitä väristä, jonka tajuaisin olevan SE väri miesten asusteissa lahden takana. Mitä veikkaisit?

   Poista
  2. Villi veikkaukseni on viininpunainen ;-D.

   Poista
  3. Niin oli tihkuista ja harmaata alkuviikon päivät Tukholmassa. Tuntui, että kaikki kulkivat hartiat korvissa ja kädet kyynärpäitä myöten taskuissa. Katuelämykset jäivät mitättömiksi. Mun silmiäni miellytti edelleenkin miehillä ne tummat villakangastakit ja kapeat farkut ja housut, profiili istuva ja slimmi. Mutta: paljaat kädet ja nou kaulaliinaa! Värejä sai etsiä ja kohdalleni sattuneista ilahdutti useat oranssit asusteet hauskoista kalosseista lähtien. Parin viikon kuluttua lienee sitten jo pakkasempaa ja varusteetkin runsaampaa. Uusi tutkimusmatka ;)

   Poista
 3. Tosi IHANAT! Tykkään. :)
  -Ritva-

  VastaaPoista
 4. Jatka ihmeessä!!
  Kuule, nyt alkaa yhdistyä neulominen ja koruilu. Nuohan ovat kuin rannekorut. Todella kauniit. Raikas, uusi idea, jolle taatusti saat matkijoita.
  Eikös se niin ole, että hyvät ideat viedään heti? ;-)

  Mukavaa Joulunalusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä makkarat ja tupsut nyt saa riittää. Tiedossa uusia haasteita. En ole makkaroita itse keksinyt, niitä on neulottu aina, ja matkinhan minäkin tai ainakin otin mallia siitä neuleen hihasta ;)

   Oikein hyvää joulunalusaikaa myös sinulle ja hellät rapsutukset joulukoira Mosselle!

   Poista