perjantai 30. marraskuuta 2012

Joululaatikoita

Ei lanttu- eikä porkkana- vaan pakkauslaatikoita. Pieni askartelija minussa havahtui ja sain näperreltyä muutaman pikkurasian. On sitten, JOS tarvitsen.

Toivottavasti ollaan kaikki päästy turvallisesti kotiin tuolta myräkän keskeltä. Ulkona on nyt satumaisen kaunista, puhdasta valkoista lunta maassa ja puussa. Jouluisen oloista. Sää kylmenee, joten ei taida hanki ihan heti sulaa. Maanantaiaamuyöstä pakkanen kiristyy täällä etelärannikollakin jopa pariinkymmeneen asteeseen! Hiljaa mielessäin hykertelen, että enpä sitten ihan turhaan ole taaskaan neulonut. Nyt niitä lämpöisiä tarvitaan. Hrrrr...

Nyt kuitenkin näitä lådia ja...

Tunnelmallista ensimmäistä adventtia!

10 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita rasioita! Omani on ihan hirveitä köpöstyksiä näiden rinnalla... Onko sinulla jokin ohje tai sabluuna näihin rasioihin? Itse olen tehnyt vain taittelemalla paperista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Memmu, paperista minäkin taitan - leikkaan, taitan ja liimaan. Tulostan toiselle puolelle rasian kaavan ja toiselle jonkun kuvan. Tällä kertaa olin niinkin viitseliäs, että liimasin tarrankin rasian kanteen. Itse asiassa otin värit ja aiheet nimenomaan noista tarroista. Olen aikoinani ottanut rasian mallin talteen netistä jostain hääsivuilta. Josko laitat sähköpostiosoitteesi mulle: ania.alf (at) gmail.com, niin lähetän kaavan pdf:nä sinulle. Ei sitä välttämättä tarvitse tulostaa, voi käyttää sabluunanakin. Rasian koko on 90 x 100 x 25 mm. Kokoa on helppo muuttaa kaavaa skaalaamalla.

   Poista
  2. Kauniita rasioita, laitatko kaavan minullekin? Korurasioille olisi käyttöä, lahjoiksi meneville koruille ;-D.

   Poista
 2. Kauniita! Varmasti saaja ilahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu. Ilahtuispa hyvinkin, jos siellä olisi jotain sisälläkin ;((

   Poista
 3. Voi saisinko minäkin rasian kaavan? Ovat ihania. Itse olen taitellut pusseja, mutta tuollainen laatikko olisi kiva osata.
  Siis osoite p.katajamaki@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Päivi. Laatikosta saa juuri niin jämäkän, kuinka tukevan materiaalin valitsee. Ihan kiva niitä on taitella ja liimailla, toteaa yksi ei kovin askarteluhenkinen.

   Poista
 4. Nämä on kyllä oikeita hyvänmielen rasioita, niin kauniin värikkäitä :) Olen joskus ottanut sinulta linkkivinkin ylös. Täytyisi tulostaa malliksi ja taitella paksusta skräppipaperista, kun ei sellaista tulostinta ole, jolla näin kauniita värejä saisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna. Olen kuullut rasioita tehdyn myös tapetista ja muista tukevista papereista, joissa on kaunis pinta. Sieluni silmin näen skräppääjän tekemät rasiat, tarjolla kun on vaikka mitä koristetta. Ja taitavat tekevät koristukset tietenkin itse.

   Poista