perjantai 9. marraskuuta 2012

Flameball-helmi

Hopeakorun riipuksena kauniisti viistehiottu vuorikristallibrioletti ja kasumityylinen flameball-makeanvedenhelmi. Helmeä olen kuullut kutsuttavan myös fireball- (tulipallo) helmeksi. Nimi tullee helmen muodosta, upeasti loistavasta hännällisestä helmestä. Omassa korussani häntä jäi helmihatun piiloon. Tykkään ihan hirmu paljon noista klommoisista helmistä ja hamstraisin niitä laatikot täyteen, jos eivät olisi niin arvokkaita. Helmi on luonnonvalkoinen vaikka kuvissa näyttääkin kellertävältä tai mauvelta. Kauniskiiltoinen helmi peilaa ympäristöään.

Käytin korun ketjuripustuksen somistuksena samaista banaanisilkkiä, josta neuloin aiemmin kaulurin.

Korua olen pitänyt valkoisen neuleen kanssa. Toisenlaisen vaatteen kanssa tuo autuaanpehmeä langanrumilus voisi aiheuttaa hikan.

Olipas kiva pitkästä aikaa kuvata korua!

Oikein ihanaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Herkkä ja kaunis postus jälleen kerran. Korussa on ihana idea. Kiitos jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lissu. Koru varmasti jakaa mielipiteitä. Banaanilangan rinnalla kulkee ketju, joten langan nuhraantuessa voin ottaa sen pois. Tällä hetkellä se vaan tuntuu kivalta eritoten valkoisen neuleen kanssa. Kesällä tuskin käyttäisin.

   Poista
 2. On, kiehtovan klommoinen helmi ja banaanisilkki tuo koruun upeaa uniikisuutta. Todellakin taideteos. Ah, miten kaunis. Banaanisilkki jotenkin komppaa hienosti helmiä; molemmissa on hillittyä hohtoa.

  Tuota viimeistä kuvaa jäin lumoutuneena tuijottelemaan. Hieno toteutus.

  Mukavaa isänpäiväsunnuntaita!
  Meidän perheen iskä tuolla jo mutustelee pistaaseja (taas on kuoria valtoimenaan) ja lukee dekkariaan. Lapsukainen katosi huoneeseensa, mutta karkeakarvan sain kylkilämmikkeeksi. Ihanan rauhallinen aamu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin huomaat helmen ja banaanisilkin kaveruuden.
   Oikein hyvää isänpäiväsunnuntaita myös sinne teille - ja kaikille lukijoille! Meidän sankari maalaa huoneen seiniä, ei koko päivää voi olla vaan sankari. Oikeasti, on tehtävä silloin, kun ehtii olla kotona.
   Olin jo aamuhämärissä meren rannalla kävelemässä tuon nelijalkaisen kanssa ja totesin saman, ihana kun ei ollut minnekään kiire.

   Poista
 3. Voi mahoton miten kaunis, ja uniikki tosiaan. Aivan ihana tuo banaanisilkki, kauniit vastakohdat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna. Olen nähnyt koruilijakavereiden käyttävän banaanisilkkiä korujensa somisteena, joskaan en tällä tavalla käytettynä, joten ei idea ihan oma ole. Taas kerran voisi todeta, että kaikki on jo kertaalleen keksitty ja tehty.

   Poista
 4. Olen varmaan yli vuoden tuijotellut täysin lumoutuneena näitä sivujasi. Korusi ja KUVASI ovat niin hengästyttävän itkettävän ihania, etten ole sanoja löytänyt. Enkä löydä nytkään... Ihan kuin astusi johonkin niin pyhään ja puhtaaseen, ettei voi kommentoida. Sori tämä yltiöhurmoksellisuus, mutta todellakin ihailen ja positiivisella tavalla kadehdin sivujasi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suntsa! Alan pillittää, kun sanot noin. Liikutuksesta. Kaunis kiitos mieltä lämmittävistä sanoistasi. Olen iloinen, jos olet viihtynyt. Mulla menee nyt kyllä hetki sulatellessa.

   Poista
 5. Tosi kauniita juttuja on blogisi täynnä!:)
  Olet tosi taitava:)

  VastaaPoista