tiistai 23. lokakuuta 2012

Uniikit lasihelmet

Pysytään teemassa. Kuvasin toistamiseen tämänkin vanhan, vuosia sitten valmistuneen kaulakorun, jossa keskuskivenä jälleen yksi Janen tekemistä lasihelmistä. Lasihelmissä näkyvät pienet hopeanväriset pisarat ovat aitoa hopeaa. Korun muut materiaalit: akvamariini, akaatti ja patinoitu hopea.

Janen tekemiä lasihelmiä odottamassa koruihin pääsyä:

4 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniita ja herkkiä lasihelmiä. Erittäin taitava taiteilija tuo Jane.

  Ja sinä, sillä olet osannut tuossakin korussa äärettömän taitavasti yhdistää sävyt. Seesteinen kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että lasihelmien tekeminen on paljon vaativampaa kuin voin ikinä kuvitellakaan. Vähän hävettää sanomiseni, suunnilleen että voisin opetella tonkin homman. Eihän se niin ole eikä mene. Kaikki kunnia näille taitaville lasitaiteilijoille.
   Omissa töissäni materiaalit rajautuvat tietenkin siihen, mitä minulla sattuu olemaan varastossa. Mitähän sitä saisikaan aikaan, jos olisi maailman kaikki helmet käytettävissä?
   Kiitos kommentistasi, nina!

   Poista
 2. Ihailtavaa teemassa pysymistä ;-D. Lasihelmet ovat aivan upeita, varsinkin tuo tummapohjainen jossa on mukaansa vieviä energiapyörteitä, energiapyörteitä aika-avaruudessa......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja... Kun ei uutta synny, täytyy turvautua vanhaan, jo olemassa olevaan. Oikeasti, etsin laatikoistani yhtä Janen kellertävää lasihelmeä ja törmäsin näihin. Olisin halunnut kellertävän helmen mukaan postaukseen, mutten löytänyt. Teema jatkuu, kun helmi löytyy. Tuosta mustasta lasihelmestä on jonkinlainen koruhahmotelma mielessäni. Helmessä on hienot värit.

   Poista