torstai 25. lokakuuta 2012

Myrskyn sydän

Viime postaukset ovat olleet oikeita Jane Myrsky -hehkutuksia. Syystä, mutta ihan vailla sen katalampia tarkoitusperiä. Kuvat muistuttakoot minua siitä, että tekisin tästä(kin) helmestä joskus korun.

Keltainen, kellertävä väri on vähän vaikea, ja tosi harva siitä pitää - kommenttiboksi vaikenee ;) Sydänkuvio yleensäkään ei ole ihan mun juttuni, mutta karkkisesta helmestä silti tykkään kovasti. Ja mustaan vaatteeseen yhdistäisin.

Auringonkeltaista syyspäivää!

6 kommenttia:

 1. Upea on helmi ja sinun kuvat. Kiva, että jaksat tehdä postauksia vaikka näistä helmistä, koska tykkään kovasti tutkailla näitä sinun kuvia. Ne toimii inspiraationa ja "malleina", kun itse vielä harjoittelen järkkärin käyttöä.

  Ei ehkä helpoin väri tämä keltainen, mutta ehdottomasti mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kunnia Janelle ja muillekin lasitaiteilijoille!
   En ole taitava järkkärinkäyttäjä. Aika jämähtänyt omiin asetuksiini. Kuvauskohteeni ovat saman tyyppisiä, joten en ole kauheasti tutustunut esimerkiksi maisemakuvaukseen ja kameran säätöihin tältä osin. Vuodenaika ja siis valon määrä ovat niitä kriittisimpiä tekijöitä omassa (ja varmaan aika monen) valokuvauksessa.
   Keltainen koru löytänee paikkansa.

   Poista
 2. Minä kuolen. Sulla on tuommoinen ihanuus. Ihanan ihana helmi. Tuon kanssa vois nukkua moooonta yötä. Oletko muuten tykännyt aiemmin tekemästäsi Malabrigo Rasta -huivista? Sain haettua jo ohjeen ja haahuilen himona pitkin lankakauppoja etsimässä tuota lankaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko. Älä kuole. Haluaisitko ostaa helmen?
   Malabrigo Rasta -huivi oli viime talvena oikea supersuosikki. Pidin kauluriani paljon. Lanka on pehmeää ja ihanaa paljaallakin iholla. Kiitosta tuli myös niiltä, joille sellaisen tein. Langan tilasin jostain ulkomailta ja värien kanssa oli vähän vaikeaa, kun joka ikinen vyyhti oli käsin värjätyn langan tapaan aivan eri sävyinen.

   Poista
 3. Ei saa kiusata avutonta kauneiden helmien edessä. Paljonko paljonko? On tuo kaunis. Mun pitää etsiä siis ulkomailta tuota lankaa. On melko kallista ainakin Suomessa. Kaunis on monesti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sulle sähköpostia, Pirkko.

   Malabrigon rastaa myytiin myös Suomessa viime vuonna, varmaan vieläkin. En kuitenkaan löytänyt kotimaisista kaupoista haluamaani, lehden ohjeesta poikkeavaa värisävyä. Siksi turvauduin ulkomaiseen nettikauppaan. Kallista oli ulkomaillakin, muistaakseni reilusti yli kaksikymppiä vyyhti.

   Poista