keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Apina

ja gorilla
kävelivät torilla.

Kyselivät ämmiltä:
"Onko leipä lämmintä?"

En ole leiponut leipää. Että se siitä.


Ihastuin viime talvena monessa blogissa näkemiini apinasukkiin. Haaveilin neulovani niitä kaikissa mahdollisissa väreissä. Mut ei. Mun neulominen on niin toissijaista toimintaa, että kuvioneulominen ei sovi mulle. Sekoan kuviossa, kun tärkeintä neulomishetkellä on esimerkiksi se, ketä Wallander epäilee murhaajaksi...

Malli lienee lapsille tarkoitettu, mutta saa aikuisetkin tykätä. Väriksi valikoitui viininpunainen, kun lankaa sattui olemaan valmiina. Sopivat yhteen samanväristen pitkisten kanssa. Vaan, kuka niitä näkee saappaanvarren suojassa. Hipsin siis kotona ja ilostutan miestä.


10 kommenttia:

 1. oijoijoi miten söpöt apinat :D mä oon onnistunut neulomaan joku aika sitten totoro-lapaset, vaikken uskonutkaan siihen pystyväni. nää vois ihan hyvin olla sit jo seuraava haaste :D onko näihin ohjetta jossain vai päättelitkö kuvion ihan itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anna! Eikö olekin söpöset. Muistan ihastelleeni lapasiasi. En osaisi :( tai ainakin neuloessa pitäisi sulkea kaikki muu häiritsemästä huomiota ja se on mun tempperamentilla haastavaa. Sukkien neulomisesta on vähän aikaa, joten piti vähän kaivella: Apinasukkien ohje on Novita/Kevät 2012-lehdessä, lasten kengän koko 34. Lainasin omaan perussukkaani varren kuvion. Malli ei ole vaikea, mutta kaikkihan nämä vaativat keskittymistä. Onnistuu sinulta helposti.

   Poista
 2. Oikeat hyvänmielen sukat :) Minäkin kaivoin neuleet esille. Aloittelen varovasti tuubineuleella ja tällä ihanalla syksyn sävyllä, "verenvärillä". Kiitos taas inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna. Esittelethän sitten neulomuksesi?

   Poista
 3. Aijaijaijai apina, voi voi voi, mikä napina... :)
  Suloiset apinat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi hauska ja iloinen kuvio. Voihan sen neuloa muuallekin kuin sukanvarteen. Kiitos Paula :)

   Poista
 4. Hauskat Apsu-sukat. Tykkään. T:) Koralli

  VastaaPoista
 5. Niin hyvän tuulen sukat, ettei mitään rajaa! Teen kyllä tuollaiset meidän koko porukalle. Itselläni on mennyt tuo ohje kokonaan ohi.

  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Mulla otti sen verran koville, etten heti tee toisia perään. Saati niitä kaikkia sateenkaaren värejä, joista uneksin. Neulon TV:n ääressä. En ole kovin taitava, kuvion seuraaminen häiritsee "jutun juonta". Tai siis päinvastoin.

   Kiitos samoin, oikein kivaa loppuviikkoa myös sinulle!

   Poista