sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tykkään (I ♥ your blog)

Kiitos Merja!

Oman blogisuosikkiviisikkoni kärkeen kuuluvat ehdottomasti niin tunnustuksen antaneen Merjan blogi aikuisen naisen buduaari kuin myös nyt tunnustuksen saanut Preferitakin. Molempien kirjoittajat ovat rohkeasti itsensä likoon laittavia fiksuja ja huumorintajuisia, nuorekkaita aikuisia naisia, joilta olen ammentanut, tai ainakin kovasti yritän, rohkeutta omaankin habitukseeni. Molempien kuva-anti on rikasta ja viihdyttävää, teksti raikkaan asiapitoista. Seuraan myös useita nuorempien naisten blogeja, jotta pysyn ajan tasalla trendien nopeasti vaihtuvassa maailmassa.

Tunnustuksen kiertäessä jo useamman kerran monissa blogeissa haluan osaltani kiittää kaikkia omia lukijoitani, joitten blogeihin olen löytänyt jättämienne kommenttien kautta. Kiitokset ihan jokaiselle!4 kommenttia:

 1. Ania, kiitos sekä kauniista sanoistasi että kauniista blogistasi ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, Merja, ja kiitos samoin. Energistä uutta viikkoa!

   Poista
 2. Olen sanaton. En keksi yhtäkään tarpeksi kaunista sanaa, jolla voisin kiittää sinua osakseni tulleesta, sekä samastani tykkäyksesta että kauniista kauniista omasta blogistasi. Toivon, että ymmärrät vilpittömän kiitokseni näinkin.

  VastaaPoista