tiistai 24. heinäkuuta 2012

Polykarbonaatti

Varovainen korupostaus täältä loman lomasta: Ohuessa hopeisessa papuketjussa on pieniä Swarovskin kristallikukkasia ja riipuksena 4 mm paksu, kevyenkevyt polykarbonaattineliö. Koru on huomaamaton, mutta valon taittuessa kauniisti pienissä kirkkaissa kristallikukkasissa ja heijastuessa nätisti osuessaan sileään riipuslevyyn koru herää eloon. Liikkeestä kevyesti helisevä koru on mielestäni parhaimmillaan perusyksinkertaisen valkoisen T-paidan tai hyvin yksinkertaisen mekon seurana.

Polykarbonaatti on tekninen muovi, akryyliä ja pleksiä kalliimpi materiaali. Esimerkiksi kaikkien tuntema Kartellin Ghost-tuoli on valmistettu polykarbonaatista. Minä tyydyn sahaamaan materiaalista pieniä neliöitä - rouheamman sahanterän hankittuani voisin kokeilla ehkä joitain monimutkaisempiakin kuvioita. Sitten joskus.


4 kommenttia:

 1. Kaunis. Jotenkin hyvin arvoituksellinen ja salaperäinen koru.
  Mutta miksi sanoit että varovainen postaus? Koruhan on hieno. Ja valokuvat - kuten aina - uskomattoman kauniit.

  Jännää muuten, että minun on pitänyt monta viikkoa laittaa pari kuvaa yhdestä läpinäkyvästä kaulakorusta (tai niitä on kaksi). Ajattelin juuri samoin kuin sinä niitä yksinkertaisen hyvin istuvan teepaidan pariksi. Toivottavasti teepaitakelejä vielä riittää sinne asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Preferita. Salaperäinen - joo, kun ei näy mitään ;)
   Jotenkin tunnen, että mulla on erilainen maku monessa asiassa kuin valtaväellä. Oletan, että moni tykkäisi korusta enemmän, jos kukat olisivat värillisiä ja laatassa jotain kaiverrusta tai ainakin, että se olisi kukan muotoinen (voisi ollakin, jos osaisin tehdä). Varovainen tunnustelu, että onko tämä bloggaaminen edelleen mun juttuni. Olen ihan konkreettisesti huomannut, kuinka paljon aikaa "säästyy" muihin tekemisiin, kun pysyy pois koneelta. Tämä nyt taitaa kyllä mennä ihan lomanvieton piikkiin.

   Oi, esittelethän vielä läpinäkyvät korusi - voin saada inspiraatioita :) Mulla on muuten "kahlepostauksesi" kuvakollaasin keskimmäistä kaulakorua kovasti muistuttava yksivärinen vaaleansininen kaulakoru (lukko puuttuu) jostain 70-80-luvulta. Oma kahleesi on tyylikäs kuin mikä. Sydämelliset onnittelut tätä kautta näin jälkeenpäin!

   Poista
 2. Älä vaan lopeta tätä blogin pitoa! Niin kauniita kuvia ja koruja! Ostaisin korujasi jos niitä myynnissä olisi jossain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellinen kiitos Anitta! Toivoisin itse ehtiväni seuraamaan nykyistä aktiivisemmin useampia mielenkiintoisia blogeja, kommentoimaankin joskus. Lomalla ei ole ollut paljon korut mielessä, ja niin kamera kuin konekin on saanut levätä. Korujen tekoa tuskin koskaan lopetan. Päinvastoin, toivoisin ehtiväni kokeilemaan kaikenlaista mielenkiintoista. Ehkäpä tasapaino kaiken tekemisen kesken löytyy taas töitten (alkoi jo) ja arjen alettua. Olisi niin paljon kaikkea, mitä haluaisin tehdä. Kyllästymisestä ei siis ole kysymys, päinvastoin.
   Kiitos ihanasta kommentistasi <3

   Poista