tiistai 8. toukokuuta 2012

Turmaliinirondellit

Otin varaslähdön ja tein hentoisen kesärannekorun pikkuruisista turmaliinirondelleista. Aika värikäs koru omassa asteikossani. Kivet ovat hellyyttävän pieniä ja herkullisen värisiä. Josko kesä tulisi näin kutsumalla.
10 kommenttia:

 1. Ihanat kesäiset värit!
  Itse käytän myös vähän värejä (tylsää..), mutta kesällä kyllä jotenkin vaan kaipaa jotain piristävää ja pirtsakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Saan aina välillä tällaisia väripyrähdyksiä. Niin muitten yllä väreistä kun pidänkin ja ihastelen, olen tosi huono niitä itse käyttämään. Pieni askel kerrallaan.

   Poista
 2. Juu, teepä lisää! Heti tänään näytti siltä, että kutsuusi hiukan vastailtiin. Ihana ilma!

  Pieninä annoksina värit sopivat vallan mainiosti. Turmaliini onkin minulle uusi tuttavuus. Oikein ovat söpösiä. Minulla on inspis hiukan hukassa, mutta kyllä näistä sinun tekemisistäsi saa aina "mutusteltavaa". Jospa sitä kohta alkaisi luovuus taas nostaa päätään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä en koko kunniaa kauniista päivästä voi omia, mutta ihania ovat pitkät valoisat päivät ja auringon lämpö.

   Koruni kivet taitavat olla vesimeloniturmaliineja. Turmaliini on kaunis, arvostettu jalokivi. Aikoinaan turmaliinit palvelivat taiteilijoita talismaaneina, koska niiden piti elähdyttää taiteellista luomisvoimaa. Jaa, taidankin pitää pidemmän ajan ranteessani.
   Tässä korussa (näkyy huonosti, mutta esim. korun riipus) olen käyttänyt pitkulaisia tummanvihreitä turmaliineja:
   http://studio-ania.blogspot.com/2011/06/kaunotar-ja-hirvio.html

   Poista
 3. Jos se kutsusta on kiinni, niin takuulla tulee! Söpön korun lisäksi jäin huokailemaan tuota ruusupaitaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Othel! Ruusupaita on reippaasti yli 10 vuotta vanha, ollut UFFan pussissa useita kertoja, menossa siis, mutta aina se on halunnut takaisin kaappiin. Koskaan paita ei ole ollut kodin ulkopuolella, enkä tiedä pääseekökään, vaikka nimenomaan tänä kesänä olisi niin trendikäs.

   Poista
 4. Hauskaa kuinka erilaisia oli pari viimeistä teostasi. Huikean yksinkertaiset musta-hopeat korvikset ja sitten kepeän värikäs rannekoru. Kauniita molemmat, mutta itseä viehättää enemmän "synkempi" tyyli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut Sanni! Edelliset korut ovat tyyliltään mua, tämä viimeisin, ja muutama muu, pieni yritys pyristellä ulos jostain... Vuosikymmeniä pukeuduin pelkkään mustaan, missä viihdyn edelleenkin hyvin. Vanhemmiten harmaa ja beige on vallannut alaa, ja välillä tekee niin mieli kokeilla, edes kokeilla, jotain väriä. Kaduilla, kujilla ja kahviloissa pääni kääntyy ihania värejä (ei niittenkään tarvitse kirkua) kantavien ihmisten perään, ei niitten omien mustien.
   Just tänä aamuna harmittelin sitä, että mulla ei ole yhtään kokomustaa, kivistä tehtyä kaulakorua. Olisikohan aika?

   Poista