perjantai 18. toukokuuta 2012

Korvikset nro 4

Huomaatko: uusi muoto! Olemassa on kai vielä muitakin muotoja kuin neliö ja ympyrä.

Olen nähnyt monet mutterikorvikset, mutta en ruuveja. Takuulla sellaisetkin on tehty moneen kertaan, en vaan tiedosta. Idean korvakoruihin sain rannekellostani, jossa hihna on kiinnitetty kelloon neljällä ruuvilla.

Olisin niin halunnut korviini pienet, pienemmät ruuvit, mutta pienempien sahaaminen on teknisesti hankalaa. Tosin olisin voinut viilata nuo pienemmiksi. Laiskuus iski. En omista sellaista tagileikkuria, jolla tuollaisia läpysköitä paukuttelisi nähtävästi helpostikin. Onko tässä uuden työkalun paikka? Korvakorujen halkaisija on noin 8 mm. Kellon ruuvit ovat halkaisijaltaan 5 mm, mikä olisi korvakoruiksikin ideaali. Katsotaan nyt, ryhdistäydynkö ja teen uudet.

Tömäyttelin ruuveja pallopunsselilla kuoppa-alasimessa ennen tappien kiinnijuottamista, jotta sain suoraan pintaan vähän kaarevuutta.

Toivottavasti mun ruuvit pysyy tiukalla.

Nro 4: 
Ruuvit

Oikein kivaa viikonloppua!


20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Ninni, eihän näitä voi ihan vakavasti ottaa :)

   Poista
 2. Hei vitsi, tälläiset olin nähnyt joskus Pariisissa kultasepän ikkunassa, kultaisena kylläkin. Ja jo silloin jäin niihin "koukkuun" ,) Aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kuten uumoilin, joku on nämä jo tehnyt. Tekisinkö seuraavaksi Phillipsit (ristikantaruuvit), vai jokohan nekin on tehty? Kiitos Domi.

   Poista
 3. No nyt ei ole ainakaan ollut ruuvit löysällä. Hienot! Onks noi kuin paksusta levystä tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosalii. Enpäs mittaillut levyä, kun tein jämäpaloista. Eik oo korvikset nyt tässä, jotta voisin paksuutta tutkailla.

   Poista
 4. Huenot! Sillai hienon tekniset ja jujuiset. Upea ja yllättävä kokonaisuus.
  Hui, mahtoi olla tarkkaa puuhaa se sahaaminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin huono ottamaan avuksi mitään kolmansia käsiä, joten ihan sormilla kiinni pitelin pienestä palasta. Tämä käsi joutui kovemmalle kuin itse sahauskäsi. Kiitos kommentistasi.

   Poista
 5. Heh, "huenot" EI tarkoita huonot, vaan hienot. Näpyttelen iPadilla, ja voi sitä krijotusvihreiden määrää! Anteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä mitään. Kiva, että yleensäkin näpyttelet!

   Poista
 6. Ei pääse päästä ruuvit tippumaan kun ne on korvissa kiinni :D Mielettömän hienot!

  VastaaPoista
 7. tosi mahtavat :D ei tekis pahaa itellekkään muutamat lisäruuvit, vaikka korviin, hih ;) itseasiassa törmäsin juuri eilen netissä pyöriessä eräänlaisiin lävistyskoruun, joka siis näytti juuri samanlaiselta ruuvilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anna :) Lävistyskoruissa valikoima taitaakin olla mielenkiintoisempi kuin perinteisissä korvakoruissa. Olen joskus nähnyt teeveessä pirunsarvet. Ensin ihon alle (päähän oikeaan paikkaan) laitetaan ruuvi tavallaan väärinpäin, kanta ihon alle ja ruuvin kierreosa tulee ihon läpi esille ja siihen ruuvataan sitten pirunsarvi. Luulen, että se olisi mun juttuni. Sellaiset pienet sarvet voisi piilottaa hiusten alle ja vilauttaa tarpeen tullen ;) Hiukset pitäisi kai asennuksen ajaksi ajaa ko. kohdalta ja miten lie tulehdusriskin taso. Annankin jäädä ajatuksen tasolle. Taitaa sopia paremmin rohkeille ja kaljuille.

   Poista
  2. hahaa, pirunsarvet kuulostaa kyllä aika villille. se voisi tuoda mukavaa särmää sellaiseen kilttiin toimistovirkailija-lookiin. aina kun olisi huono päivä niin voisi vaikka nostaa etuhiukset ylös niin sarvetkin näkyisi :D

   itseasiassa kävin ottamassa itsellekin tuossa kuukausi vähän ehkä kiltimmän version kuin nuo pirunsarvet. hankin nimittäin sormeen sellaisen timantin. voisinkin nappasta siitä joku päivä vaikka blogin puolelle kuvan, eräänlainen koru kun sekin on. timanttisormus ilman sormusta, kun ei tule noita koruja ihan hirveästi käytettyä. microdermal-hakusanalla näet aika hyvin googlesta idean, mutta siinäkin siis kantaosa on ihon alla ja ihon päällä näkyy vain tuo timantti :)

   Poista
 8. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja jäin ihan koukkuun kaikkiin koruihisi, todella kauniita ovat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M. Kiva, että jätit kommentin, näin minä voin käydä tutustumassa sinun blogiisi.

   Poista