maanantai 14. toukokuuta 2012

Korvikset nro 1 3/4 & riipus

Peruutetaan vähän. Palkkikorvakorusarja jatkuu, mutta nämä 12 mm pitkät hopeapalkit saavat mennä tuonne sarjaan nro 1 ja jotain, kun ovat niin saman malliset. Hiukka juhlavampia, ysimillisten isosiskoja koristaa pikkuruinen kirkas Swarovskin kristalli. Koru ulottuu muutaman millin korvalehden yli (ali) ja on noitten kristallien ansiosta pikkuisen bling bling.

Aika jähmeää on näitten korvisten kanssa. Jokohan uskaltaisi yrittää jotain muuta muotoa.

Ennen kuin uskalsin yrittääkään näitä kivellisiä korvakoruja tein harjoituskappaleen, joka sitten päätyi riipukseksi. Riipuksen pujotin kuvausta varten palloketjuun, mutta vaihdoin sen lopulta vähän rauhallisempaa papuketjuun, jonka päähän tein pienen laatan - jää siis roikkumaan niskaan.

Nro 1 3/4:
Hopeaa ja Swarovskin pienet kristallit


Linnunlauluista viikkoa!


15 kommenttia:

 1. ISO huokaus. Nämä ovat aivan mahtavat, todella pro:t!! Huokailen edelleen. Ei löydy edes sanoja kuvaamaan, miten paljon näistä tykkään. Huokaus, huokaus.
  Onko sulla runkona noissa neliötanko? Minkä kokoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, ISO kiitos, Rilla! Suurin pelkoni näitten käytössä etukäteen oli, että pysyvätkö suorassa. Siis, etteivät ole vinksin-vonksin. Hyvin on mennyt, en tietenkään nuku nämä korvissani. 3-millinen neliötanko. Jos työlle ei laske hintaa, niin halvemmaksi ehkä tulisi tekemällä ohuesta levystä ontoiksi tai 'neliöputkesta'. Työtä tietenkin enemmän juottamisineen, eikä omalla kohdallani olisi takeita lopputuloksesta. Kokeilemisen arvoisia projekteja sitten, kun on enemmän sitä kuuluisaa aikaa ;)

   Poista
 2. kops vaan, penkiltä putosin :D voi miten kauniit <3

  VastaaPoista
 3. Bling bling kaunottaret ovat todella nro 1 myös kauneudessaan, istutitko kivet hiertämällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maxin hopeat. Käyttökelpoiset arkenakin Ei ole hierretty. En ole saanut opetusta, mutta oppikirja on. Kunhan hankin tarvittavat työkalut, kokeilen sitäkin.

   Poista
 4. Ohhoh, upeat! Myös edellisen postauksen värikimara tai hymyn huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules, värikimarat hymyilyttää muakin. Enkä ihan tiedä, missä mielessä ;) Värijutut ovat sellaisia päivän pituisia piristyksiä, värittömämmät ainaisia ystäviä. Kiitos kommentistasi.

   Poista
 5. Ja taas NIIN tyylikästä, että sieluun sattuu!

  VastaaPoista
 6. Olet kuule ihan mahdoton näiden kanssa ,) Kelpuuttaisin jokaisen, vaikka runsaasta pidänkin.. Nämä todellakin ovat sitä sarjaa, että aikaa vievät vaikke itse materiaali ole niin tyyristä loppupeleissä.. *nim. neliöputkesta haaveleva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan ensin teen sellaisia, joita itse käytän, niin sitten voin tehdä sellaisia, joita muutkin ehkä käyttäisivät.

   Poista
 7. Hieno sarja. Tuohonhan vois vielä tehdä sormuksen kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih Rosalii, 3-millisen umpitangon taivuttaminen sormukseksi ei onnistu mun työkaluilla ja käsivoimilla. Järeämmät aseet vaatisi. Idea kävi kyllä mielessäni ja yhden kokeilukappaleen teinkin paksusta levystä. En ole tyytyväinen lopputulokseen, en julkaise. Rannekoru on mielessäni. Kiitos sinulle.

   Poista
 8. http://lankahommia.blogspot.com/2012/05/tunnustan.html

  VastaaPoista