keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tappikorvikset

Sanottu ja tehty. Olen monta kertaa suunnitellut tekeväni nappikorvikset, siis sellaiset pienet tapilliset korvikset ja jotain muuta kuin helmikorvakorut. Valmistustekniikasta ei ole ollut kummempaa tietoa, ei ole ohjetta eikä opastajaa, mutta nyt edellisen postauksen sormuksen innottamat sen kummemmin suunnittelemattomat harjoituskappaleet on tehty. Näitä teen varmasti lisää. Muistan joskus nähneeni sellaiset pienet hopealaattakorvakorut, joissa oli kirjaimet V ja O, vasen ja oikeaa (että menee oikeisiin korviin). Hauskat. Muutama oma idea jo odottaa toteutusta. Lisää saa ehdotella, kiitos.-  Korvakorut on oikeasti kirkkaan kiiltävät.
Piti asetella niin, että sai jonkinlaisen esittämiskelpoisen, heijastamattoman kuvan.  -


8 kommenttia:

 1. Ihan nappivalinta ja hienoa kuva-animaatiota jälleen. Vai mikähän tuon ensimmäisen kuvan tekniikan nimi onkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä leikittää, eli kuva-animaatiosta on kyse. Korvakorut ovat harjoituskappaleet. Jonkinlaiset piti tehdä, että näen, toimiiko tekniikkani. En ollut ollenkaan varma, saisinko juotettua hopealangan korvistapiksi. Se onnistui, mutta on vielä monta juttua kokeiltavana, ennen kuin tiedän, onko nämä korvikset mun laji. Lisää kokeiluja tulossa joka tapauksessa. Kiitos jälleen viitseliäisyydestäsi kommentoida. Jos osaisin tehdä kissakorvikset, tekisin sulle heti :)

   Poista
 2. Ihana ajatus. Lämmittää mieltä. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Vau, upeaa kokeilua ja käsityötä! O ja V kuulostaa hauskalta idealta! On päiviä, kun ei muista edes omaa nimeä, saati kumpi on vasen ja oikea, korvista voisi kurkata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain on aloitettava. Ihka ensimmäisiä kokeiluja ei varmaankaan pitäisi julkisesti esitellä. Kiitos kommentistasi.

   Poista
 4. Tosi kauniit yksinkertaiset korvikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosalii. Seuraavaksi valmistuneet ovat vieläkin yksinkertaisemmat. Teen monimutkaisia sitten, kun ja jos osaan.

   Poista