maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kevättä ilmassa

Suomessa meteorologinen eli terminen kevät on se vuoden alkupuoliskon aika, jolloin vuorokauden keskilämpötila on 0 °C:n ja 10 °C:n välillä. Ihan ei vielä lämpöasteet taida tuohon yltää edes täällä etelärannikolla, vaikka aurinko välillä lämmittääkin jo lupaavasti. Kaupunkilaisen luonto-ahaa rajoittuu välillä siihen, kun seuraa, miten lumiauran kasaamat monta metriä korkeat lumikinokset vähän kerrassaan madaltuvat - ja toivomukseen, ettei lunta enää tulisi lisää. Mulle riittäisi jo.

Mun urheat viherkasvit ovat selvinneet pimeän yli, orkideat ja viirivehkat kukkivat (ne nyt kukkivat läpi vuoden, mutta annetaan keväälle kunnia). Ja uutta, hentoa vihreää puskee sinnikkäästi valoa kohti. Hurraa!

Blogi on saanut uusia lukijoita - tai katselijoita :) Sydämellisesti tervetuloa!
Ihana päästä tutustumaan uusiin blogeihin myös näin päin.

Olen taas vaihteeksi tehnyt pieniä pakkausrasioita koruille tai mitä niihin nyt tuleekin piilotettua.-  Häikäiseviä kevätpäiviä!  -
   10 kommenttia:

 1. Ai että, en voi kyllä kuin kehua: Rakastan aivan järjettömästi valokuviasi! (: Upeita rasioita, noihin kelpaa koruja asetella ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Miharu. Sinä olet monipuolisesti niin taitava, että teet juuri niin upeat rasiat kuin vain haluat.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos hennan :) Sinulla on siellä oikea aarreaitta! Sitä tutkimaan...

   Poista
 3. Nuo rasiat on kyllä aivan ihania. Täytyykin ryhtyä askartelemaan jotain tuon tyylisiä, paljon mukavampi pakata tuollaiseen, kuin valmiiseen pussukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henna, sinä korttitaituri teetkin sitten superhienot rasiat. Kaikkea korttihärpäkettä kun voi käyttää myös näissä pikkurasioissa. Itse en vaan ole ollut innostunut. Säilytän rasioissa myös irrallisia helmiä ja muita pieniä korutarvikkeita. Kiitos vierailustasi ja hyvää kevään odotusta!

   Poista
 4. Poljen täällä jalkaa kiukusta - miten joku voi olla noin taitava???? Kiitos taas tästä kauneuden tulvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lissu-hyvä, meinasin jo armaaksi kutsua ;), eihän nyt rasian leikkaaminen ja taittaminen ihmeitä vaadi. Menen melkein siitä, missä aita on matalin: tulostan, leikkaan, taitan ja liimaan. Voin vain kuvitella, minkälaisia taideteoksia esim. skräppääjät saavat aikaan, sillä saralla kun koristelutarvikkeista ei ole pula. Varmaan itsekin innostuisin moisesta, mutta nämä säilytystilat kun ovat rajalliset. En anna pikkusormea. En. Auringonpaistetta ja silityksiä Sinisilmälle!

   Poista
 5. Voi ania, taas muistutit rasioista, joita alunperin sinun ohjeistuksesi mukaan väänsinkin.. Onneksi en ennätä antaa pikkusormea, kun lähden kohtapuolin palmujen alle.. ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii niitä rasioita sitten palmujen alta palattuakin, eikös. Ihanaa matkaa!

   Poista