torstai 16. helmikuuta 2012

Kyyhkynharmaata

Nilkkiksiä edelleenkin - ja näitä mun lempivärejäni: harmaata, beigeä, valkoista... joihin en ikinä kyllästy. Pitkiä, polven yläpuolelle ulottuvia nilkkiksiä, lyhyempiä, polven alapuolelle jääviä, lyhyitä nilkkaversioita. Enkä ymmärrä, miten olen aiemmin pärjännyt ilman kaikkia näitä ;) Paitsi, ettei nämä ihan kaikki nyt mulle ole.-  Oikein ihanaa tulevaa hiihtolomaa kaikille, jotka siitä pääsevät nauttimaan!
Siis, kuinka moni oikeasti hiihtää? Joten hyvää talvilomaa!  -12 kommenttia:

 1. Aivan ihania neuleita ja kuvia!!!

  Meillä hiihtolomaan vielä viikko. Tai paremminkin talvilomaan.

  Mukavaa torstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila. Totuus on, että aivan ihania neuleita on Sukkasillaan-blogissa! Mukaanlukien mun "to-do-unelmat" <3 Viikko menee nopeasti, hyvää tulevaa lomaa!

   Poista
 2. Huokaus, miten sinä osaat. Ihania (korurasioita;). Alaosan animaatio on kahlitsevan vangitseva. Kukaan ei saa meillä tänään iltapalaa kun vain istun ja tuijotan sitä - paitsi minä tietysti silmänruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Preferita, kaunis kiitos. Käypäs vilkaisemassa Sailan "Sukkasillaan"-blogia. Siellä on ihania neuleita. En sitten älynnyt harjoitella noita askelia etukäteen ;) Ja nyt perheelle iltapalaa, hus hus...

   Poista
  2. No niin nyt perhe jää ilman päiväruokaakin, kun jäin koukkuun näihin pitsineulesukkiin. Tai siis laitan heti, kunhan luen ton blogin tekstit, myyllään kaikki lankalaatikot, tulostan ohjeen, luon silmukat ja sitten ihan äkkiä vaan neulon muutaman kerroksen... Tekisin niin mielelläni tuollaiset luonnonvalkoiset pitsineuleiset, heti kun olen tehnyt sinun mallisi mukaan harmaat palmikkonilkkikset.

   Poista
  3. Oi, niin tuttua tuo "muutaman kerroksen..." Takki päällä eteisessä: ehtii viel yhden kerroksen, ennen kuin kyyti jättää. Minkä takia hammaslääkäri jo nyt kutsuu sisään, en oo ehtinyt kuin pari puikollista... jne ;)

   Poista
 3. Mahtavia kääröjä ja kuvia ja ihana kyyhky seikkailee myös kuvissa. Visuaalista ja tyylikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti pistää nilkkikset sykeröille, kun ei muuten mahtuneet kuvaan. Paljon kiitoksia kommentistasi :)

   Poista
 4. Kaunista harmaata...ja sulla näkyy olevan samanlaiset rimppakintut kuin mullakin, siksi varmaan jalkamme tarvitsevat lisälämmikettä.
  Eila /hopea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eila, kiitos :) Joo, ei ole kauheasti omaa lämmikettä, missään. Siksi tarvitsen kaikenlaisia villoja sinne sun tänne. Olen aina ollut tällainen rimppakinttu ...ja viihdyn ihan hyvin. Tärkeintähän on, että voi hyvin ja on terve.

   Poista
 5. Määkin tykkään rimppakintuistani, sillä on kiva kun löytää helposti farkkuja ja muita housuja. Yläosani onkin sitten nykyään ihan eri juttu... Mulle "rimppakinttu" on siis aina ollut positiivinen mukava sana ja joskus isäni, jopa kutsui mua tolla nimellä ja hyvin tottelin. :D
  Eila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kukaanhan meistä ei liene täydellinen, ainakaan omasta mielestään. Vikoja ja ongelmakohtia tuntuu olevan milloin missäkin. Ihminen on kaunis ollessaan sinut itsensä kanssa, kulkiessaan ryhdikkäästi pää pystyssä, osatessaan nauttia pienistäkin asioista ja ottaessaan kanssaihmiset huomioon kaikessa olemisessaan ja tekemisessään. Ei ole vaatekaupoissa muita ongelmia kuin se, ettei voi eikä raaski ostaa kaikkia kivoja juttuja, jotka istuisivat nii-in hyvin päällä ;)

   Poista