keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Höpinöitä blogista

Preferita, höpinöitä pukeutumisesta
haastoi minut listaamaan viisi lukemaani alle 50 lukijan blogia.

Hämmentyneenä saamastani huomiosta ja haasteesta tajusin heti, että tehtävä on vaikea, hiukka hankala. Hankala siksi, että en lue tai edes satunnaisesti seuraa kovin montaa blogia. Ei siksi, etteikö mielenkiintoisia ja ihania blogeja ja kiitoksen aiheita olisi paljon. Vaan, toisin kuin töissä, vietän kovin vähän aikaa koneen ääressä enää kotona. Tämä rajoittuneisuus vaikuttaa kuihduttavasti myös oman blogini sisältöön. Toinen valintapolulleni kiviä vierittävä kriteeri on lukijamäärä. Huokaus - en ole koskaan kiinnittänyt huomiota tällaiseen seikkaan, omat lukijanikaan eivät  ole olleet esillä. Olisinko itse tyytyväisempi, onnellisempi, jos lukijamääräni olisi sata tai monta? Ainoastaan siinä tapauksessa, että minulla olisi mahdollisuus 'tutustua', vaihtaa yksikin ajatus jokaisen lukijani kanssa. Rekisteröitynyt lukija ei todellakaan tarkoita sitä, että hän kävisi täällä useammin kuin kerran elämässään, tai sitä, etteikö joku ei-rekisteröitymätön lukisi tunnollisesti joka ikisen postauksen ilmaisematta itseään. Niin tai näin, jos onnistun ilahduttamaan yhtäkään lukijaa postauksellani, tehtävä on suoritettu.

Oma blogini syntyi aikoinaan koruharrastuksestani ja on tarkoitettu lähinnä kuva-arkistoksi.  Aiheitten rönsyilystä huolimatta uskoisin lukijoitteni edelleenkin olevan pääasiassa koruharrastajia (hihkaise, jos oletukseni on väärä). Omaa lukijamäärääni saisin halutessani mahdollisesti kasvatettua ottamalla henkilökohtaisemman asenteen postauksiin. Vaan ei tule toteutumaan täällä. Liiallisten vaikutteitten (matkimisen) eliminoimiseksi koruharrastajana en seuraa korublogejakaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Enemmän minua kiinnostaa ulkoisista hapatuksista perusnaiselliseen tapaan pukeutuminen ('muoti') ja sisustaminen. Tämänsisältöisiä, keveitä luettavia ovat siis seuraamani blogit. 'Villasukkablogeista' tykkään myös. Ilolla otan vastaan luku(blogi)suosituksia kommenttiboksiin tai sähköpostiin, kiitos jo etukäteen.

Kiitän Preferitaa kauniisti lausutuista sanoista ja pahoittelen saamattomuuttani.

-   'Revontulet' Eteläespalla  -

9 kommenttia:

 1. Voi sinua, enhän vain aiheuttanut sinulle turhaa päänvaivaa? Enhän mitä sitä tarkoittanut, eivätkä nämä "haasteet" mitään vakavia tai ehdottomastipakkotehdä-juttuja ole. Halusin vain sanoa, että sinun blogista on minulle iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanainen, et aiheuttanut turhaa päänvaivaa, päinvastoin. Sait minut ajattelemaan lukemieni blogien lisäksi lukijoita(ni) jälleen kerran. Toivottavasti pulputuksestani ei millään muotoa jäänyt sellaista kuvaa, että enkö arvostaisi jokaista blogivierastani erittäin paljon - jättää hän viestin tai ei. Itseltänikin jää hyvin usein kommentoimatta vaan ihan sen takia, etten juuri sillä hetkellä osaa sanoa mitään kovin fiksua tai ajattelen 'palaavani asiaa' mutusteltuani hetken - ja sitten se kuitenkin jää tekemättä. Toistan itseäni kovin mielelläni, kun sanon uudelleen, että olen erityisen iloinen, että olen löytänyt "höpinöitä pukeutumisesta", paitsi että viisaita puhut ja olet rohkea! Oikein pirtsakkaa loppuviikkoa!

   Poista
  2. Tiedän, tiedän. Miljoona kertaa kommentti jää minultakin jättämättä siksi, että se tuntuu kauhean lapselliselta ja tyhmältä. Sitä kun haluaisi olla niin fiksu XD
   Mukavaa viikonloppua sinullekin - yritetään tehdä kaikkea kivaa ja bloggaillaan vain ihan vähän!

   Poista
 2. Minua tämä blogisi ainakin ihastuttaa suunnattomasti. Käyn useamman kerran viikossa katsomassa mitä upeita kuvia sinne ilmestynyt, samamten tarinasi ova tmielenkiintoisia. Jatka vaan salamma tyylillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Anonyymi :) Postaustahtini on kyllä sen verran verkkainen, ettei täällä montaa kertaa viikossa tapahtune mitään. Viestisi ilahduttaa kovasti.

   Poista
 3. Tykkään seurata blogiasi ihanien valokuvien ja neuleohjeiden vuoksi, joten ei-koruharrastaja ilmoittautuu :) (vaikka toki kauniita korujasikin ihastelen...) Jotenkin tunnelma blogissasi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan Ansku! Mut' eihän mulla neuleohjeita :( Omasta päästä aina neulon, eikä ohjeita tule laitettua ylös. Mutta kiva, jos vaikka inspiroidut pelkistä kuvista. Ihania pikkukoiria, siis kooltaan, sinulla. Menen lukemaan koko hoidon ja lisään täten 'koirablogit' suosikkiluettelooni. Meillä ei enää ole omaa koiraa, mutta tälläkin hetkellä täällä tyttären cotoni - me usein hoitosession päätyttyä 'unohdetaan palauttaa' ;)

   Poista
 4. No ainakin yhden ohjeen löysin, ihanista ranteenlämmittimistä :) Tuli testattua ja hyvin toimi! ehkä juurikin inspiraatiota omiin neuloksiin täältä tulee saatua, ihan kuvienkin muodossa! Kauniita, harmonisia sävyjä! Penny kieltämättä on ihana pikkuinen, samoin teidän "lainakoira" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen tainnutkin laittaa muutaman ohjeen pyynnöstä. Oikeasti ei ole ominta mulle neuvoa muita asioissa, joissa olen itsekin harjoittelijavaiheessa (ja tuskin koskaan pro). Ranteenlämmittimet ovat myös mainiot "valukuvaajan käsineet" ulkona silloin, kun ei ihan paljain käsin tarkene ja käsineissä sormet ovat piilossa. Rapsutukset ihanaiselle Pennylle, mulla vielä monta postausta käymättä läpi. Koirat on niin ihania, parhaita <3

   Poista