perjantai 27. tammikuuta 2012

Tiilenpunaista

Olen kuullut sanottavan, että punaiset villasukat olisivat erityisen lämpöiset - onhan punainen lämmin väri.
Ihan punaista en ole neulonut, enkä sukkia, mutta melkein: tiilenpunaiset nilkkikset. Tiilenpunainen on kaunis väri. Lämmin sekin.
-  Reipasta viikonvaihdetta!
Toivottavasti ohjelmassa muutakin kuin lumitöitä. -

8 kommenttia:

 1. Mitä on kuvassa 3? En tunnista. Muuten taas aivan ihania kuvia ja kaunis väri on tiilenpunainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa on merisiilin tukiranka, läpimitta noin 13 cm: http://fi.wikipedia.org/wiki/Merisiilit
   Tuotu Norjasta Kristiansundin edustalta (Atlanti/Norjanmeri), lähellä Trondheimiä, parikymmentä vuotta sitten. Ranka on säilyttänyt värinsä, vaikka sitä ei ole käsitelty millään lailla. Tuollaisia merisiilin tukirankoja tehdään myös esim. keramiikasta koriste-esineiksi. Kiitos mielenkiinnostasi.

   Poista
  2. Mä luulin että se on joku hedelmä :-D oho

   Poista
  3. Nykyään kun on saatavissa mitä eksoottisimpia hedelmiä täällä pohjolassakin, niin en yhtään ihmettele luuloasi ;) Hampaat taitaisivat kärsiä tuota nakerrellessa, eikä varmaan miltään maistuisikaan.

   Poista
 2. Ihanan väristä tässäkin postauksessasi. Käyn täällä usein kurkkimassa kauniita kuviasi, joista tulee niin hyvälle mielelle. Kommentoiminen vaan tahtoo jäädä. Mukavaa viikkoa. Eila ( Helmetin hopea )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) Kommentit eivät ole päätarkoitus, tietenkin ne ilahduttavat. Tietää, että joku oikeasti käy katsomassa. En itsekään ehdi aina kommentoimaan muita tai keksi mielekästä sanottavaa. Kuten huomaat, koruilu on jäänyt taka-alalle neulomisen myötä.

   Poista
 3. ihanan lämpimiä kuvia ja tosi kauniit nilkkikset. tuollaisille olisi tarvetta täälläkin kun ovista ja ikkunoista vetää niin vietävästi. innostuin taas vähän neulomaan, tein ihan perus tuubihuivin. nyt vaan ongelmana että miten sen saisi valokuvattua, sellainen läjä kun ei kerro oikein vielä mitään kenellekään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anna ja kiitos! Talven antaessa odotella itseään olin vähän huvittunut kaikista neuleista, joita innostuksissani puikkoilin pitkin syksyä. Nyt ne eivät naurata yhtään. On ihana saada kietoa lämmin kaulaliina tai kauluri kaulan ympärille, sujauttaa jalat villasukkiin, vetäistä nilkkikset jalkoihin.
   Määrättyjen neuleitten kuvaaminen on haastavaa. Kiedo, anna, tuubihuivi kauniin kaulasi ympärille ja ota kuva. Sinusta on malliksi - myös!

   Poista