perjantai 6. tammikuuta 2012

Loppui joulunaika

Vähäiset joulukoristeet, kuten ne DIY-paperitähtöset, on korjattu säilöön. Vai pitäisikö ne heittää pois pölyä keräämästä ja tehdä ensi jouluna uudet? Tai ne voisi huputtaa tai jotain. Siis siellä säilössä. En tykkää kertakäyttöjutuista. Olisiko pitänyt ajatella tätä ennen kuin rupesin askartelemaan? Toisaalta, ne on paperia ja voidaan polttaa. Ei kuitenkaan meillä kotona, kun ei ole tulisijaa.

Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään ...ja sitä molempiin, joka unohtaa. Esittelen nyt siis yhden joulukorun, jonka "tein" itselleni yhteen jouluiseen tilaisuuteen. Tein korviksetkin, mutta niistä ei ole kuvaa.

Pieni, noin 7-millinen kulkunen hopeaketjussa (ja samanlaiset niissä korviksissa). Kulkunen on niin pieni ja siro, etten tuntenut itseäni miksikään jouluporoksi se kaulassa. Helisevät hennosti ja ovat suloiset kuin mitkä. Kulkuset eivät ole hopeaa. Noup! Ne on aitoa rihkamaa, jotain metallia kuitenkin. Ostin niitä joulun alla yksiin työjuttuihin ison pussillisen kirjakaupasta. Siellä ne oli joulupakkaustarvikkeitten vieressä ja mun mielestäni rihkamaksi tosi nätit. En ole saanut mitään reaktioita muutamasta käyttökerrasta, mutta en ole esim. nikkelille allerginen. Ja korvistapit tein hopeasta.

Kulkunen, tossa vähän alempana.-  Loppiaista!  -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti