tiistai 27. joulukuuta 2011

Välipäivien välipalat

Juhlat on juhlittu, arki astuu saappaisiin.

Ainainen harmaus ja surkeat kuvausvalot eivät ole inspiroineet kuvaamaan yhtikäs mitään. Keräsin alle kuvia joistakin kauan sitten tekemistäni kivettömistä hopeasormuksista siltä varalta, että eräs herttainen nuori nainen tulisi niitä katsomaan. Terveisiä T ja kiitos ystävällisestä palvelusta!

Sormuksia - enkä kauhean paljon muitakaan koruja - en ole tehnyt pitkään aikaan. Neulominen kiinnostaa edelleenkin enemmän. Banneri pitäisi kai päivittää ;)

 -  Vielä muutama päivä aikaa priorisoida uudenvuodenlupauksiaan  -
8 kommenttia:

 1. "Myöhästyneet" joulun toivotukset. Niin se vaan juhlapyhät meni vauhdilla ohi ettei ehtinyt paljon netissä vierailla. Ihana jälleen kerran tuo ylimmäisen kuvan napillinen juttu, lieneekö kauluri tai jotain? Kiva kun jaksat meitä piristää ihanilla jutuilla ja kauniilla kuvilla. Oikein Hyvää Uutta Vuotta sinulle!
  ~Nina

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nina! Joulun aika on sosiaalista, on aikaa ja mahdollisuus tavata ystäviä ja sukua ihan "elävänä" - netin voi unohtaa hetkeksi ;) Beessi neule on joululahja tyttärelle: muhkea merinovillainen kauluri omatekoisine nappeineen nro 2. Olen saanut ja saan paljon iloa ja inspiraatioita muitten blogeista, joten jos jollekulle on vähänkään iloa täällä piipahtelusta, niin olen tyytyväinen.
  Hyvää loppuvuotta ja erinomaisen hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Ania, ei sun todellakaan tarvitse vaihtaa banneria! Sun kuvat jo itsessään ovat koruja :-)
  Erittäin mielelläni minäkin täällä piipahtelen.

  Onnellista Uutta Vuotta 2012!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Helmi. Vanha banneri tökki niin paljon, että nyt sitten väliaikainen... Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Lissu. Aah noita sinisilmiä <3

  VastaaPoista
 6. Palaan tänne blogiisi aika välein ihastelemaan upeita kuviasi. Kauniita ovat nämä ruskean ja beigen sävyt..kengät varsinkin.

  Oikein ihanaa alkanutta vuotta, innostusta neulomisiin ja koruiluun! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kuulla, että jaksat seurata blogiani, lora! Neulomiset jatkuu ja korujenkin pariin palaan pikkuhiljaa. Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista