lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää Uutta Vuotta!

...kaikille blogivierailijoille! Ja onnea Helsingille, maailman designpääkaupungille 2012.
Mielenkiinnolla odotan vuoden antia. Tästä voi aloittaa: LUX Helsinki.

7 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa ja entistäkin parempaa tätä vuotta 2012 myös Sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinullekin Ania! Eikö ollutkin upea valoshow Tuomionkirkolle? Häkellyin täysin, kyllä täälläkin osataan, piilotellaan vaan aika taidokkaasti.

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin IMAGE b&w :)

  Rilla, kiitos. Itsekin voi tehdä vuodesta hiukka paremman - ainakin yrittää. Listani on ...kohtuullinen ;)

  Kiitos Domi. En ollut paikalla katsomassa valoshowta :( Kirkkokuvani on muutaman vuoden takaisesta Mikki Kuntun valoshowsta kuvattuna hirmuisessa pakkasessa. Helsingin Tuomiokirkon kauneutta en voi lakata ylistämästä! Rubiikin kuution näin eilen illalla. Stadikan tornin Variant Spectrum -teoksen haluan myös ehdottomasti nähdä.

  Henna, kiitos toivotuksesta! Toivotaan, että meillä kaikilla olisi erityisen hyvä vuosi edessämme.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti et kyllästy näihin "imeliin" kommentteihini ja vuodatuksiini... Banneri on huikea. Ihailen niin taitoasi ja rohkeuttasi pelkistää. Pidän tyylistäsi korujen ja neuleiden ja pukeutumisen suhteen, mutta valokuvaus ja kuvien käsittely ovat parasta antia blogissasi.

  VastaaPoista
 5. Voi Lissu, kiitos! Tää leijuu nyt ainakin alkuvuoden muutaman tuuman maanpinnasta kauniitten sanojesi nosteessa. Banneri on väliaikainen. Tiedän ainakin suunnilleen, mitä haluan, mutten välttämättä osaa sellaista tehdä :( Koko blogin ulkoasu tarvitsisi päivitystä, mutta luultavasti sössisin koko homman. Ehkäpä joskus on aikaa ja intressiä tarttua tähänkin osioon. Välillä leikittää kuvien kanssa.

  VastaaPoista