tiistai 1. marraskuuta 2011

Villaisia juttuja

Tyrkkäänpä tänne paremman puutteessa vielä pari kaulurikuvaa. Toivottavasti en karkoita viimeisiäkin korujen ystäviä näillä villaisilla jutuillani - näitä neuleita nyt on vaan valmistunut enemmän kuin koruja. Eiköhän joululahjatoivomukset pian saa mutkin kaivamaan hopealangat, korupihdit ja helmet laatikoistaan.10 kommenttia:

 1. Voi että, on kaunis!! Kuten kaikki muutkin neulomuksesi (onkohan se edes sana...) Värit mielettömän herkulliset tässä.
  Mulla korutavarat kaivettu esille pitkästä aikaa. Kauheasti kaikkea kummaa siellä laatikoissa. Iltaohjelmaa tiedossa ;)

  VastaaPoista
 2. Olen hurahtanut neulontajuttuihin itsekin ja neulonut kaksi tuollaista samanlaista kauluria. Tosi nopea työ...lapsen taiteillessa kuviskerhossa 45 minuuttia ehtii saada kaulurin melkein valmiiksi. :)

  Rasta-langan löytäminen on hankala tehtävä, suomalaisista nettikaupoissa ei ole juurikaan värivalikoimaa. Oletko sinä tilannut netin kautta vai löytänyt lankakaupasta?

  VastaaPoista
 3. Paljonko hupenee lankaa yhteen kaulurimalliin? Ihan pakko tehdä myös.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Rilla! Tämä siniharmaasävyinen onkin ainoa, joka jää itselleni. Tosta ruskeastakin tykkäisin, ehkä teen vielä vielä itsellenikin. Korujutut kutkuttaisivat muakin kovasti. Muutama kaulakoru kesken. En tajua, mihin kaikki aika hupenee...

  Minna-Liisa, hei :) Kauluri on tosi nopea neuloa, paksu lanja ja paksut puikot. Olen ostanut rastalankaa sekä lankakaupasta että tilannut ulkomailta. En ole ns. käsityöihminen, joten alan kaupat on ihan hakusessa ja ostokset hakuammuntaa.

  Piki, 150 g:n vyyhti. Hopi, hopi puikot suihkimaan :)

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan, vaikka koruihminen enemmän olenkin. Kyllä näillä töilläsi ja kuvillasi on enemmän sellainen vaikutus, että "minäkin haluuuun" :)

  VastaaPoista
 6. Heissan Henna :) Kiva, jos inspiroidut. Mulla on erillinen, alkutekijöissään oleva käsityö/neuleblogi. Sinne oli tarkoitus tyrkätä nämä muutkuinkorujutut. Jos joskus olisin niin viitseliäs, että siirtäisin sinne kaikki villaiset jutut. Toisaalta neulomisinnostus ajoittuu niin voimakkaasti aina syksyyn, että kakksoblogi näivettyisi... Jos joskus 'saan' neuloa lastenvaatteita, niin niille sitten ehdottomasti oma bloginsa. Pienet neuleet kun valmistuvat nopeasti.

  VastaaPoista
 7. Ei haittaa mitään! Itsekin neulomishulluna katselen mielelläni neulomuskuviasi. Katselisin ottamiasi kuvia vaikka aiheena olisi ihan mikä vaan, vaikka roskapussi ja sen sisältö:) Taas jälleen NIIN hienoja kuvia. Kiitos niistä!

  VastaaPoista
 8. Kaunis kiitos Lissu! Sulla on siellä mitä hurmaavin kuvauskohde - noi silmät <3

  VastaaPoista
 9. Jännä juttu, minullekin tulee Moda jossa tämä kauluriohje on. Vaan eipä se siellä lehdessä näyttänyt yhtään niin houkuttelevalta mutta näiden sinun kuvien jälkeen luulen että minunkin on suorastaan pakko saada tuota lankaa ja tehdä tuo kauluri. Niin että älä vaan missään nimessä lopeta näiden neulejuttujen kuvaamista, olet saanut koukutettua meidät mukaan :) Tykkään kyllä noista korujutuistakin, aina!
  Harmi ettei itselläni ole sitä blogia jonne voisin kutsua vastavierailulle. Mutta kyllä meitä kaapista ulos tulleita neule"hulluja" on varmasti paljonkin.
  Jatka samaan malliin!
  Nina

  VastaaPoista
 10. Hei Nina, kun mun mielestäni juuri lehdessä oleva kuva on niin houkutteleva. Harmittaa, etten osaa käyttää niin värikkäitä asusteita :( Valitsin omiin neuleisiini vähän värittömämmät langat. Satuin saamaan kyseisen Modan numeron näytelehtenä, mistä olen ihan hurjan iloinen.
  Laita, Nina, ihmeessä blogi pystyyn! Esim. tämä bloggeri on helppokäyttöinen. Mulla tosin on joku ikivanha pohja, jota ei enää pysty kauheasti personoimaan... Jossain vaiheessa on luotava uusi. Kuvaaminen on hauskaa - ja kukin taitojensa mukaan. Harmittaa, että aina tuntuu olevan niin kiire, että tekstit jää niin tynkäisiksi. Iso kiitos kannustuksesta ja oikein hyvää talven odotusta (odottaako sitä kukaan?) :)

  VastaaPoista