tiistai 15. marraskuuta 2011

Sukat makkaralla

Olen nyt sopinut itseni kanssa, etten pyytele anteeksi näitä villaisia juttuja. Ei tää ikuisesti kestä, mutta neuleita valmistuu (enkä kaikkia esittele) edelleen hämärinä iltoina, ja tosi kiva on, jos joku siellä inspiroituu ja innostuu. Kiitos kaikille kiitoksista. Arvostan kaikkia käden taitoja, ja ilahduttavaa on, että  itse neulotut vaatteet ja asusteet on tänä päivänä salonkikelpoisia ja supermuodikkaita.

Vaikka kumisaappaissani on aika kapeat varret, ne silti vähän 'hölskyy ja paukkuu'. Saappaisiin mahtuu tietenkin villasukka, mutta olen lisäksi neulonut säärystimet, saapassäärystimet, jotka voi taittaa saappaan reunan yli. Idea ei tietenkään ole omani. Tiedän, että kyseisiin saappaisiin on saatavissa ihan omia logollisia versioita ja fleece-sukkia. Mä meen omilla.

Neuloin tällaiset fyllit tyttärelleni viime syksynä (meill on samanlaiset kumpparit) ja hyviksi todettuina halusin sellaiset myös itselleni. Kannattaa tehdä sen verran naftit, että pysyvät napakasti paikoillaan.4 kommenttia:

 1. Kauniit! :)
  Ja aina parempi tehdä itse kuin ostaa kaupasta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sara :) Sinä oletkin taitava neuloja ja oivaltaja, monipuolisesti lahjakas käsityöihminen. Ymmärrän, ettei kaikki esim. neulo, mutta itseään voi toteuttaa niin monella tavalla ja nauttia tekemisestään.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit. Pidän niin tämän blogin tyylistä. Kiitos :)

  VastaaPoista