perjantai 18. marraskuuta 2011

Kärlek

Mustien sukanvarsien jälkeen voi vähän hempeillä, eiks. Ei enää olla mustasukkaisia.

Koruillessa tulee tehtyä kaikenlaisia kokeiluja ja mallauksia ja laatikkoon jää milloin minkäkinlaisia korunosia. Muutaman vuoden takaisesta tilauskorusta jäi lehden muotoon kuperrettu hopeaosa punsseloituine teksteineen. Hopeariipuksen sisäpuoli on hiottu mattapintaiseksi ja siihen sopii mielestäni hyvin pisaran muotoinen Swarovskin kristalli.

Hopeaosa on säilynyt hyvin, hopea ei ole tummunut - eikä rakkaus ruostunut.


-  Näissä tunnelmissa, hyvää viikonloppua  -


7 kommenttia:

 1. Kaunista ja romanttista ,) lämmittää mieltä näin piemään aikaan hyvin ,)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Domi ja Vino pino. Näitä harjoituskappaleita ja ylimääräisiä korunosasia jää lojumaan laatikoitten pohjalle ja pitäisi laittaa kiertoon koruiksi tai sulattaa uudelleenkäyttöön. Eihän ne siellä laatikossa ketään ilahduta. Tämä koru sopisi nuoren naisen kaulalle, en kyllä itselleni ajatellut.

  VastaaPoista
 3. Ihana, kaunis!! Kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja taas kerran on huokaistava sun täydellisiä kuvia...

  VastaaPoista
 4. Rilla, kiitos :) Nimenomaan näitä kuvia"pimeässä" läppärin päällä työvalon varassa kuvatessani manailin taas, että kuvausteltta tai joku viritys pitäisi hankkia tai tehdä. Sama tuska joka syksy pimeyden koittaessa. Totuuden nimissä sanottava, että aina silloin tällöin joudun kaivamaan sen kuvan epämääräisestä pimeästä tallenteesta. Teenpä vielä kerran postauksen, missä näet sen surkean lähtökohdan ja sitten valmiin kuvan, kun olen kaivanut sen esiin sieltä mössöstä. Aina ei onnistu - ei oo olosuhteet aina suotuisat ;) Mutta kaunis kiitos kehuistasi.

  VastaaPoista
 5. Yksinkertaisen kaunis :) Ihania myös nuo sinun neuleet, ja kuvat niin upeita :)

  VastaaPoista