torstai 27. lokakuuta 2011

Baby*-alpakkaa ja Mulberry-silkkiä

Tunnustakaa nyt, että mulla on siellä ruudun takana kohtalontovereita. Kärpäsen puremia, höynähtäneitä - ihaniin neulelankoihin hurahtaneita! Ilmoitelkaa itseistänne, haluan niin tulla katsomaan teidän töitänne!

*nimestä huolimatta aikuiselle neulon ;)


-  Ei sit oo hiuksia ja koirankarvoja sukanpohjat täynnä.
Tämä ihanan pehmeä ja superlämmin alpakkalanka (ei otsikon Baby Alpaca) vaan on tällaista haihtuvaista.  -8 kommenttia:

 1. Haa, sinun innoittamana jo suunnittelen kämmekkäitä.. Älä yllytä enää.. Aika ei riitä.. Viimeinen muuttokuorma tuotiin juuri ja selkäkin tässä viikolla on mennyt.. Mitä noista ihanista langoista taiot?

  VastaaPoista
 2. Domi, Domi, aikasi on mennyt ihanien korujen tekemiseen, huoh. Saa nähdä, onko mulla enää paluuta. Onneksi olkoon uudesta kodista - selkäparka! Langoista? Haluaisin neuloa puseron, mekon... En löydä kivoja ohjeita enkä osaa ilman :( Että kaulahuivia sitten kai vaan ;P

  VastaaPoista
 3. Kait sitä vois tulla jo kaapista ulos... :P :D

  VastaaPoista
 4. Heipsan Siina :) Muistelenkin käyneeni ihastelemassa taidokkaita käsitöitäsi. Upeat korusi ovat myös tuttuja! Mulla on niin pitkä paussi neulomisessa eikä minkäänlaista mallikirjastoa - pihalla oon. Kiitos kun 'avauduit', palaan ajan kanssa ihanien neuletöittesi pariin :)

  VastaaPoista
 5. Täytyypä itsekin muistaa päivitellä lokia, olen neulonut kolme viikkoa putkeen (oikeasti), joten hirmu kasa kaikenlaista on syntynyt! Kyllä sitä vielä koruilla ehtii, sitten joulun jälkeen! :)

  VastaaPoista
 6. Esille nopeasti, Nelli :) Ideoita ja inspiksiä ei ole tyrkyllä yhtään liikaa. Tietty joululahjoiksi aiottuja täytyy piilotella ;) Koruilla ehtii sitten joskus.

  VastaaPoista
 7. Lupaan kuvata ennen viikonloppua, ensi viikolla sitten kannattaa käydä kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista