torstai 25. elokuuta 2011

Tuunattu

GSW- (Gold, Silver & Watch) messujen löytölaarista bongattu, paksusta, 3-millisestä hopealangasta tehty ranneketju oli alun perinkin liian pitkä ranteeseeni enkä pitänyt sen ruusukultaisesta tai ainakin sen värisestä lukosta alkuunkaan (vaikka ruusukulta on niin muodissa nyt). Miks kuitenkin ostin? Kauniiseen, muhkeaan ketjuun ihastuttuani tiesin, että sille voi tehdä jotain.

Nyt lukkona on valkoinen, soikeitten, toista senttiä pitkien hopealenkkien muotoinen helmiäisdonitsi, ja koru tuntuu omalta. Enkä sitten raaskinut poikkasta liian pitkää, huolellisesti juotettua ketjua vaan ripustin meritähden ylimääräisten lenkkien jatkoksi.

Selvitin nimileimarekisteristä korun kotimaisen valmistajan, ja hetkohta pieni morkkiksenpoikanen istahti vaakkuen olkapäälle ajatellessani korusepän tehneen tai ainakin valinneen korun alkuperäisen lukon. Sen, josta itse en yhtään tykännyt. Huoh. Olo helpottunee ajan myötä. Nyt korua tulee käytettyä sen ehdittyä lojua vuoden päivät odottamassa freesausta.PS Olisi tietenkin ihan fiksua esitellä myös se alkuperäinen lukko (lukon osa), joka ei mua puhuttele. 
Hopeanvärisenä tämä olisi ollut ihan OK. Lukko on ruusukullan värinen, ei kuparin.5 kommenttia:

 1. Elä turhaan huonoa omatuntoa koe, koru sai uutta elämää käsissäsi :) Ja se on sitä paitsi upea!
  Ja laukku myös :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Henna, lohdutuksen sanoista. Nyt oikeesti käytän ranneketjua, ja se on helppo yhdistää muihinkin koruihin, kun tykkään pitää ranteessa montaa juttua yhtä aikaa. Laukun hankinnassa jouduin turvautumaan ulkomaan apuihin, kun lähikaupasta ei löytynyt. Joskus näin. Laukun hantaakissa on sattumoisin hopeanväristä ketjua.

  VastaaPoista
 3. Sunshine kiertää blogeissa ja laitoin omastani yhden sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Upea löytö ja hienosti tuunailtu! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos tunnustuksesta, Vino pino <3 Tämäntyyppiset haasteet eivät mielestäni ihan istu blogiini (näitä aina silloin tällöin saan vastaanottaa) eikä persoonaani, joten osaltani ketju katkeaa. Ethän pahastu. Ajatus on kaunis ja olen vähän hämmentynytkin saamastani huomiosta.
  Pirita, kiitos. Ketju on kyllä todella viimeisteltyä ja p a i n a v a a.

  VastaaPoista