tiistai 16. elokuuta 2011

Päivän kakkara

Otsikon perusteella täällä voisi esitellä vaikka koiran jätöksiä. Ei nyt kuitenkaan. Eikä kuvassa ole edes päivänkakkara vaan marketta.

- Valkoisten makeanvedenhelmien väleissä rouheat hopeaspeisserit
ja vuorotellen pienet viistehiotut topaasit ja ioliitit -
8 kommenttia:

 1. Niin kaunis ja ihana ja aah mikä kakkara. Sain itse niitä viime viikolla vinon pinon erivärisiä ja nyt on sitten väri-inspiraation lähteitä tarpeeksi ;)

  VastaaPoista
 2. Herkkä ja niin kaunis. Ihana tuo iso helmi, hapotettua akaattiako? Juu viime yönä tuli täälläkin tulvan lailla vettä, syksy tulee ;D

  VastaaPoista
 3. DD, kiitos. Näitä kesän viime iloja.
  Niina, iso helmi on aivan sileäpintainen, todella sileäpintainen. Krakelointi on itse kuviossa. Akaatti kuitenkin. Vain tuossa helmessä oli kukkakuvio (vai paistettu kananmuna?), muissa ihan abstraktia. Kuvasta heikosti havaitsee, mutta kivessä on paljon sinisen sävyjä, siks nuo siniset välikivet ja sinertävä mv-helmi. Syksy tulee. Tykkään kovasti :) Kiitos kommentistasi.
  Paula, kaunis kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Voi että, miten ihana - taas kerran. Olen kyllä niin tylsä korujeni kanssa. Multa puuttuu täysin tuo kyky yhdistellä eri juttuja. Kateus!! Täytyy varmaan istahtaa hetkeksi koneelle, selailla sun korujesi kuvia... :) Ihan inspismielessä ;)
  Katselin tänään kaupassa MOP:n HUIVIA, johon tuo rannekoru olisi täydellinen kaveri. Kuten myös himoitsemaani tummansiniseen BB:n takkiin...

  VastaaPoista
 5. MITÄ HUIVIA, Rilla? Onko mulla jäänyt jotain huomaamatta 8O !!! Perjantaina tutkin MOPin tangot ja hyllyt ylös-alas. Ja tilasin tän MB:n valkoisena:
  http://shop.bymalenebirger.com/FI/item/Q42001001/?partner=5364 Apua, mulla ei ole siihen korua (juoksee helmilaatikolle)! Se mun keväällä "löytämä" BB:n trenssi oli... tummansininen. Se, jota ei enää myydä (itkee vuolaasti).

  VastaaPoista
 6. Oi, tää vaatii nyt selkeästi sähköpostia :D Palaan!

  VastaaPoista
 7. Aivan hurmaava koru! Ja ehdottomasti kukka (ei muna)!!

  -Hennaliisa-

  VastaaPoista