maanantai 29. elokuuta 2011

Käärmettä

Kun viime vuosi meni asusteitten osalta leo-ja muissa kissakuoseissa, luikertelee boat ja pytonit meidän garderoobeihimme viimeistään nyt. Myönnän sortuneeni sekä että ja on mulla "kirahviakin".

Olen taas ostanut korukaverilta omasta mielestäni ihania (no niin kai) juttuja, mm. isoja helmiäisriipuksia, joista ensimmäinen pääsi heti koruun. Helmiäisen krakeloidusta pinnasta tulee mieleen 'kalan nahka', runsaalla mielikuvituksella käärmeennahka, vaikkei se suomuinen olekaan. Kaikkihan näistä trendijutuista eivät pidä ja joillakin luikertelee jo korvista ulos, mutta mun kaulalle: tervetuloa! Paitsi ei kuristajakäärme.- Makeanvedenhelmiä, rutiloitua kvartsia, helmiäistä, hopeaa -
(koru on lyhyt eikä mitenkään roiku kaulalla)
- Kaikki korukuvat on liian punertavia, mv-helmet on siis valkoisia
(ehkä korjaan kuvat tuonnempana, häiritsee...) -

- Älkää kastelko jalkojanne sateessa! -14 kommenttia:

 1. On se kaunis. Sekä huivi, että koru! Mulla tuota huivia ei edelleenkään ole.. Odottelen sitä edellistä postia MB:ltä vieläkin! Multa myös puuttuu täysin tuon tyyppinen helmikaulakoru... Kun en edelleenkään ikinä osaa yhdistellä mitään noin kivasti. Tykkään siis :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun onkin upea koru! Tuo riipus tai siis keskushelmi on mahtava. :)

  VastaaPoista
 3. Nyt jouduit, Rilla, katselemaan huivia täälläkin ;) Mikä MB:llä mättää, eihän matkakaan ole pitkä? Toivottavasti saat ostoksesi pian. Mua on vähän jännittänyt USA:sta tuleva posti (RL), kun siellä on niitä myrskyjä. Pakettini on nyt kuitenkin Suomen kamaralla ja toivon saavani tällä viikolla kotiin. Sinun korusi ovat kauniita, meidän molempien värien käyttö vaan on matalalentoista ;).

  Pirita, keskushelmi on ihana! Se on kai tarkoitettu enempi riipukseksi ja käytettäväksi pystysuorassa, mutta tykkäsin siitä noin ujutettuna itse helminauhaan. Seuraaville sitten uusia käyttötapoja. Tykkään myös erityisesti rutiilikvartseista.

  Kiitos molemmille kommenteistanne ja mukavia joskin sateisia elokuun viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Löysin blogisi jotenkin vahingossa ja nyt minun on käytävä ihastelemassa kuviasi vähän väliä. Sommitelmat ovat kertakaikkiaan mahtavia. En aina lue kaikkia juttujasi (sorry), mutta ahmin kuviasi ja nautin suunnattomasti.
  Olet tosi lahjakas sekä korujen tekijä että valokuvaaja (ja varmaan paljon muutakin mistä emme edes tiedä). Kiitos!!!

  VastaaPoista
 5. Waauuu, mikä ihanuus! Ihana riipushelmi on saanut ympärilleen hyvän kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 6. Siis wau, tässä on taas kaikki kohdallaan. Ja rutiloitu kvartsi, siinä on sitten kaunis helmi ja nimi :)

  VastaaPoista
 7. Hei Lissu, hauska tavata! Sanat on vaan kuvien saatteita ;) Ihan häkellyn sanoistasi, hurjasti kiitoksia :)

  MAXIN HELMET, riipushelmi on kyllä ihan aarre! Kiitos kommentistasi.

  Henna: Rutiloitu kvartsi (rutiilikvartsi) on kaunista, ei kahta samanlaista helmeä. Yksi ehdottomista lemppareistani!

  VastaaPoista
 8. Tyylikäs, tässä korussa on arvokkuutta. Riipushelmi aivan huikea ja täydentää kokonaisuuden upeaksi.

  VastaaPoista
 9. Aina sulla Ania on ihania ideoita! Eläinkuosit ovat minullakin enemmän tai vähemmän käytössä. Kirahvi on ollut pari kesää suosikki, kärmekset tulevat nyt syksyllä taas kengissä ,)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Valokin värsyjä. Olen kanssasi samaa mieltä riipushelmestä. Siinä on monta asiaa, joista pidän. Väri, pinnan struktuuri, muoto...

  Domi, enemmän kuin koruista olen kiinnostunut mm. vaatteista ('muodista') ja sisustuksesta. Em. ohjaa ja antaa virikkeitä. Eihän kukaan (ainakaan Pohjoismaissa) pukeudu pelkästään koruihin, joten vaatteet ja asusteet pitää ottaa korunteossakin huomioon.

  VastaaPoista
 11. Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus,hieno pinta helmiäisriipushelmellä.

  VastaaPoista
 12. Hihi, nähtiinköhän tämä samainen (tai aika samanlaistyylinen) huivi Vickanin kaulassa kenties..? Mietinkin, missä olen nähnyt.. ,)

  VastaaPoista
 13. Heh, Domi :) Olet jo toinen tänään, kun ottaa huiviasiassa yhteyttä. Olen lehtikuvasta tiiraillut ja tullut siihen tulokseen, että olen Melkein Kuninkaallinen ;) Huivi näyttää, jos ei siis ole, niin identtiseltä. Omani on by Malene Birger.

  VastaaPoista