maanantai 8. elokuuta 2011

Green leaves

of summer.

Kesän jälkeen tulee syksy. Joka vuosi.

Koruissakin siirrytään syksyisen syviin, sammaleisiin väreihin: tässä makeanvedenhelminugetteja, käärmeennahkajaspisrondelleja ja sammalakaattia (en kyll oo ihan varma. Nimenä sopisi tähän koruun, joten sovitaan että on.). Lukko hopeaa (en tehnyt ite). Korusetti on tehty lahjaksi ja siihen kuuluu myös rannekoru.

"...It was good to be young then,
To be close to the Earth,
Now the green leaves of summer are calling me home."

- Koulut ja opiskelut alkaa (ei mulla). Intoa ja iloista mieltä! -PS. Lisään pari kuvaa myös rannekorusta.
Kuvissa näkynee paremmin tuo viistehiottu rondelli, jota sammalakaatiksi kutsun.
Jos joku osaisi olla eri mieltä, päivitän mielelläni tuotetietojani.
Rannekorun iso kivinugetti on Green Moss Agate,

13 kommenttia:

 1. Kaunista, ja tuo lukko on aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. Syvät värit! Syksy on ottanut varaslähdön tähän upeaan korusettiin. :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana kokonaisuus ja lukko on mahtava!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tanja, Akvamarin, Anin :)
  Lukko on kaunis. Hopeasavea työstää osaavat tekevät itse tällaisen lukon. Tosin olen ymmärtänyt, että hopeasavesta tehdyt korunosat ovat hauraita ja ettei siitä kannattaisi tehdä esimerkiksi sormusta. Noita lehtiä olen nähnyt tehdyn hopeasavesta ja olisi kiva osata... (hopeasaveni lienee kuollut pussiinsa). Koru itsessäänhän on helmi, helmi, helmi, speisseri, kivi, kivi, speisseri... Eli aika mielikuvitukseton, ööö klassinen kaulakoru ;)

  VastaaPoista
 5. Hurmaava, klassinen, just :-D
  Tää yritti tihrata mitä kiveä rondellit on, oisko labradoriittia vai 'akaattia', mutta meikäläisen suosikki-värimaailmaa kuitenkin!

  Koita nyt elvyttää se hopeasavi sieltä pussista (tipalla vettä...)!

  VastaaPoista
 6. Heipsan Mags :) En yllättynyt, että värimaailma miellyttää sinua. Nämä on niitä kiviä, joitten hienous ei loikkaa silmille. Ne on hiljaa kauniita. Ei ole rondellit labbiksia, ne on ihan selvästi vihreää/vihertävää kiveä. Laitoin rannekorukuvan tonne hännille, näkyisköhän siitä paremmin.
  Mitä, jos innostun hopeasavesta niin, että mopo karkaa käsistä?

  VastaaPoista
 7. Vai oiskos se kivi se "sademetsäkivi", jonka oikee nimi on....(Kerron kun muistan). Mutta isompaa kuvaa pelkästä kivestä niin ..? (kehtaan pyytää kun tiedän, että omistat hyvän makron)

  Korut kauniita, kuten aina

  VastaaPoista
 8. Marissa, sademetsäkivi sopisi nimenä myös oikein hyvin. Tuupa kertoo, kun muisti palautuu. En enää pysty kuvailemaan, koru mennyt menojaan, enkä älynnyt keskittyä tuohon kiveen kuvatessani. Vasta näin jälkeenpäin tuli epäilyksiä, onko vai eikä oo. Sammalakaatti. Kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Jos kivi on yhtään läpikuultava, se voisi olla mielestäni sammalakaatti tai sademetsän jaspis(ei se ollutkaan vaikeempi nimi!) mutta jos väri on ihan läpinäkymätön (voiko noin edes sanoa), se voisi olla nephrite jadea, siis ihan oikeaa jadea ? Näiden kuvien perusteella minä kääntyisin tuohon aitoon jadeen mutta ...;) Tai sitten kutsut sitä vain sammalakaatiksi:D

  VastaaPoista
 10. "aika mielikuvitukseton, ööö klassinen kaulakoru ;)"

  Tämä "mielikuvitukseton, klassinen kaulakoru" teki kyllä lahjan saajan poskettoman onnelliseksi. Itse käyttäisin adjektiivejä kuten "hurmaava" ja "täydellinen".

  Hyvää kannatti todellakin odottaa :')

  VastaaPoista
 11. Claire, ei ollut tarkoitus vähätellä koruasi tai antaa vaikutelmaa, että olisin tehnyt sinulle korun vasemmalla kädellä huitaisten. Tarkoitin lähinnä, että kun on kauniit materiaalit, ei tarvitse kikkailla - ja välillä poukkoileva mielikuvituskin saa pitää vapaapäivän. Olen hurjan iloinen, jos pidät korustasi. Vastaan postiisi illemmalla.

  VastaaPoista
 12. Oi, en sellaista kuvaa missään nimessä saanutkaan. Pidän hurjasti korusta. :)

  VastaaPoista