perjantai 5. elokuuta 2011

Avain

Muitten juttujen ohella mulla on monta koruprojektia haaveissa, suunnitelmissa, kesken ja vaiheessa: odottaa puuttuvia osasia, odottaa hyväksyntää, odottaa että oivaltaisin ja tekisin jotain... Joskus tuntuu, että ideat ja suunnitelmat on niin jumissa, kiven alla, lukossa, että henkiselle avaimelle olisi käyttöä.

Tämän korun osalta mun tehtävä on ollut lähinnä valokuvaus. Kaulakoru on koottu valmiista korunosista. Lenkit olen veivannut sahannut itse - edes jotain. Ovaalia palloketjua ja pikkuruinen avainriipus, jolla pituutta vain vähän yli sentti. Musta se on niin söde <3 ja noin pieneksi elementiksi aidon näköinen.
9 kommenttia:

 1. Päädyin sivullesi yllättäen ja mikä ihana yllätys! Aivan mahtavia koruja ja kuvia sinulla. Upeaa kädentaitoa ja ihania ideoita. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että eksyit tänne, Anin :) Tulenpa tutustumaan sinun blogiisi oikein ajalla, näyttää niin kutsuvalta ja mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita kuvia taas, ja kyllä tuo söpis avainkorukin kelpaisi :)

  VastaaPoista
 4. Hieno yksinkertaisuudessaan. Itselläni on samanmoinen ihana avain laatikossa odottamassa päätymistään johonkin koruun... vielä vaan ei ole avutunut mihin sen käytän.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Henna ja Rosalii :) Perimmäinen ideani oli ja on edelleenkin laittaa tuollainen lilliputtiavain johonkin massiivisempaan ketjuun tai koruun. Näin sen pieni koko korostuisi. Olen käyttänyt niitä myös rannekorun riipuksina, esim.:
  http://studio-ania.blogspot.com/2010/05/meren-antimia.html Edelleenkin kiittelen valmistajaa, avain on tosi hyvää työtä.

  VastaaPoista
 6. VOi ei miten kauniita koruja! Katsoin kaikki kuvat läpi. Aivan käsittämättömän kauniita. Huh... Ihanaa, kun joku osaa tehdä ja sen lisäksi vielä kuvata! Kiitos, tästä blogista tuli hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Annu. Sulle pitäisi myöntää mitali :) Kiva kun jätit kommentin!

  VastaaPoista
 8. Voi jukra, mulla on tuollainen samanlainen avainriipus, voinko tilata sulta sen ympärille samanlaiset osat? Niin paljon ihastuin tähän, ja avainkorun oon saanut lahjana vuosia sitten sydänystävältä, eikä se ole vielä koskaan päässyt kaulaan saakka..

  - Caritan ystävä Mia

  VastaaPoista
 9. Hei Claire :) Noi mini-mini-avaimet on ihania! Laittaisitko mulle (ania.alf at gmail.com) s-postiosoitteesi? Ei niin, että lähettelisin sinne mitään tavaroita... Laitoin sulle oikeaa postia tänään, vihdoin ;)

  VastaaPoista