torstai 21. heinäkuuta 2011

Valkoisia nappeja

ja helmen hohtoa.

Terveisiä meidän vessasta. Ei mitään haisevia terveisiä vaan ihan helmenhohtoisia. Maalasin loman alkajaisiksi meidän vessan seinät 'valkoisella helmiäismaalilla', oikeasti hopeisella helmiäislasyyrillä. Seinät oli aiemmin ihan tavisvalkoiset, ja toivoin helmiäisellä saavani pienen veskin ilmettä vähän freesattua - ja sopiihan helmiäishopea oikein hyvin koruntekijän seiniin, eiks.

Pelkästään helmiäisvessasta ei pitänyt bloggaamani vaan ihan korusta ja erityisesti helminapeista. Valkoinen makeanvedenhelminappinauha on viimesyksyinen messuostos. Napit sopii mun mielestä hyvin tällaiseen kevyeeseen, ilmavaan koruun. Meinasin sanoa taas, että kesäkoruun, mutta voihan tätä (näitä) pitää muulloinkin. Sopis morsiamellekin.

Ohueen hopeaketjuun on pujotettu makeanvedenhelminappien lisäksi vuorikristallipastilleja ja Swaroja.

Joka tapauksessa, tein yksinkertaisen kaulakorun ja toisen, jonka saa kieputeltua kaksi kertaa kaulan ympäri. Mikäänhän ei estä tekemästä vieläkin pidempää - ja voihan noita laittaa kaulaan yhdellä kertaa useammankin, jos yksi hento nauha tuntuu liian vaisulta.Ihanaa kesää edelleenkin!

11 kommenttia:

 1. Voi luoja kuinka kauniita kuvia, koru on taasen niin ihana.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis! Mulla ollut joskus mielessä tehdä joku vastaava (no, "vastaava ja vastaava"), mutta tuo ketju jäi löytymättä :) Tuo sopisi mun valkoisten pellavapaitojen kanssa täydellisesti!!
  PS. Olisin ne vessakuvatkin nähnyt ihan mielelläni :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Niina! Sinä ja kaikki te korukoplalaiset teette niin ihania ja persoonallisia koruja. Harmittelen, etten ehdi kovin paljon seurata nimenomaan korublogeja - avartavaa olisi. Vaikka itse teen koruja, seuraan pääasiassa muitten alojen blogeja. Koneelle jää roikkumaan niin helposti - ja elämä vilahtaa ohi ;)

  Rilla, Rilla... Kaivelenpa sulle oman ostospaikkani, ulkoa en muista. Koru sopisi sun valkoisten pellavapaitojen kanssa erinomaisesti! Vessakuvat: asukkaalla vai ilman? Mies lähti you-know-jazzeihin taas... Vessa tarvitsee mun mielestäni vielä uudet jalkalistat, peilikaapin, pyyhkeet. Tietänet, miten nämä jutut menee - pikkaisen piti seiniä siistimäni ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniin puhdas koru, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, tykkään! :)

  VastaaPoista
 5. Ja taas täällä kuolataan! Niin herkkää, niin naisellista, niin tyylikästä - I´m loving it!

  Salla

  VastaaPoista
 6. Kiitos kuparikukka. Helmikorut ovat monikäyttöisiä ja sopivat tosi hyvin myös arkeen. Minä ainakin pidän.
  SalSaDesign. Kiitos :) On myös olemassa naisia, jotka eivät pidä koruista. Me ei sitten kuuluta niihin!

  VastaaPoista
 7. Mitä muutakaan voisinkaan tehdä, kuin huokailla täällä aina vieraillessani? Laitoin sulle yksäriä ;)

  VastaaPoista
 8. Herkkää ja niin kaunista, kauniin kuvin.

  VastaaPoista
 9. Oijoijoi, ihana koru. Ja ihmettelen aina vaan, kuinka sinä saat arkisetkin asiat näyttämään kauniilta... tykkään tuosta maalipurkki kuvasta.

  Itsekkin maalailin juuri tuolla samaisella maalilla tyttäreni seinälle suuren perhosen. Maalia jäi vielä yli ja nyt olen alkanut miettimään että maalaisinko keittiöstä yhden seinän samalla maalilla...saapa nähdä miten käy :). Vessan kuvat olisivat olleet mielenkiintoisia myös nähdä... mutta ymmärrän toki että pienillä muutoksilla on tapana kasvaa hieman suuremmiksi ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Sari :)

  Rosalii, kiitos. Tuo helmiäismaali(lasyyri) onkin parhaimmillaan juuri noin, kun mattataustalle maalaa kuvion, kuva elää ja hohtaa erityisen kauniisti. Jatka vaan keittiö seinään :) Pienen tilan kuvaaminen ilman laajakuvaobjektiivia taitaa olla aika mahdotonta vielä, kun puuttuu ulkoinen salama. En ole kauheasti harrastanut sisustuksien kuvaamisia, täytynee ruveta harjoittelemaan sitäkin. Yritän jossain vaiheessa saada edes jotain yksityiskohtia kuvattua, josko onnistuisi nykyisellä kalustolla.

  VastaaPoista