keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ananaspala omassa liemessään

Nahkanauhakoru (juu, jäi vaihde päälle) on tehty kaveriksi uudelle kesäkassille (höö). Kassia mulla ei ole esitellä, kun omastani ei ole kysymys, mutta se vaati ehdottomasti oman korunsa. Toivottavasti saaja tykkää. Erityisesti keltaisen faneja ei kumpainenkaan olla. Mutta jos näin kesällä menis - sen kassin seurana ;)
9 kommenttia:

 1. Tuon verran keltaista menee mullekin :) Ihana yhdistelmä, olet ilmeisesti löytänyt kaikkea tosi mukavaa kätköistäsi! Korussa muutenkin sopivasti kaikenlaista. Ihailua siis!!
  Nahkanauhaa metsästämään täälläkin :)

  VastaaPoista
 2. Syvä huokaus, tällä kertaa ei muuta ;)

  VastaaPoista
 3. Sun korut on aina niin kauniita ja kuvat kadehdittavia =)

  VastaaPoista
 4. ihana ananas :D mäkään en ole ollut mikään suurin keltaisen ystävä, mutta nyt on muutoksen tuulia ilmassa.. ostin todella räikeän keltaisen jumppatopin ja olen sitä jopa käyttänyt.. huh, mitä väriterapiaa :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Rilla. Huomasin, että pidät myös keltaisista kukista ;) (sori, oli pakko)
  DD huokaa? Tykkäät keltaisesta ja ananaksesta.
  Kiitos Sädehelmi. Kyllä kaikki (kaikkien tekemät) korut on yleensä aina kauniita. Makuja vaan on monia ja erilaisia. Hyvä niin.
  Amalia, kiitos. Koru on aika spontaanisti tehty, kun menin ehdottamaan kesäkassille kaveria - ja sitten piti toimia nopeasti.
  anna, keltaisella ei varmaankaan ole kauhean suurta kannattajajoukkoa, on se hiukka haastava väri. Mutta kesään, luonnon väriloiston rinnalle se sopii ihan ehdottomasti.

  VastaaPoista
 6. Upea koru! Tuo oranssinkeltainen on mitä mainioin piriste kesäkorussa :) sopii tosi hienosti nahan ja hopean kanssa. Koirulit kiittää kesäterveisistä :)

  VastaaPoista
 7. Keltainen on niin haastava; katson tätä jo monetta kertaa ja yritän saada tartuntaa ;-D
  Tykkään korusi tekstuurikokoelmasta.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Sari. Keltainen menee määrätyssä ympäristössä.
  Mags, keltainen on haastava väri. Ja, kuten sanottu, oikeassa ympäristössä niin ihana!

  VastaaPoista