maanantai 23. toukokuuta 2011

Pandora á la aniaOlen keräillyt laatikkooni erilaisia isoreikäisiä hopeisia 'pandorahelmiä', joille pitäisi punoa oikeankokoiset hopeaketjut. Tarkoitukseen sopisi joko punottu viikinkiketju tai perinteinen Piina. Ketjujen valmistumista odotellessa sijaisketjuna toimikoon tarkoitukseen vähän laiheliini Piina.
En ole mikään ketjutaituri enkä pidä kovin monesta ketjumallista. Tässä arkistoitakoon koruilun alkutaipaleelta paksuhko hopeaketju, jonka nimeä en siis muista. Tietäväinen saa mielellään kertoa :)

9 kommenttia:

 1. Upiaa jälleen Ania! Ja tuo viimeinen on mielestäni kuningatar -ketjua. Punoin vastaavaa tehdessäni kuningasta, ihan vahingossa ;) Prinsessa-versiota on myös, jos ei ole edellä mainittua ;) ;)

  VastaaPoista
 2. Musta toi ei ole kuningatarketjua vaan kalanruotoketjua (Full Persian 4-in-1). :) Kuningatar ois tiiviimpää ja vähän raskastekoisempaa.

  VastaaPoista
 3. Kalanruotoa eli foxtailia eli täyspersialaistahan se on :)
  Ihania pandorahelmiä olet löytänyt !

  VastaaPoista
 4. Full Persian 6-1 eli kalanruoto eli ketunhäntä eli täyspersialainen... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. :)

  Kauniit on pandorat, mutta silti en uskaltais mennä lippaita avaamaan ;)

  VastaaPoista
 5. No se persialainen ketunhäntä tuli ensimmäisenä mieleen, mutta tein sellaisen ilmeisesti suuremmalla lenksukoolla, joten oli paljon löyhempää..

  VastaaPoista
 6. Kiitos kamut <3
  DD:n ensimmäisen ehdotuksen tavoin oisin itse veikannut kuningatarta. Mutta tuntuupa hienolta, että olen joskus osannut tehdä persialaisen :) Paula, niinpä. Paitsi, että aina on toivoa.

  VastaaPoista
 7. Tarkemmin katsottuna tuossa Kuningattaressa uupuu jokin sisälenkki muuten, eli siitä sen ainakin sitten erottaa tuosta persialaisesta.

  VastaaPoista
 8. Minäkin oisin sanonut kuningatar, sillä ranteessani killuu yötä päivää samanmoinen, Muista en pidä. Itselläni siis. MInä olen sitten myös tehnyt VAHINGOSSA persialaisen! Tosin luulin silloin tehneeni ihan oman version, kun en ottanut mallia mistään.
  Kuningatar kuulostaa kyllä nimenä hienolta....eikö voida sanoa että tää ois sellainen?;)

  VastaaPoista
 9. Marissa, Kuningatar - sovitaan niin ;)

  VastaaPoista