torstai 14. huhtikuuta 2011

Oliivikvartsit

Posti toi tänään aivan hurjan ihanan oliivikvartsibriolettiparin. Terveisiä ja kiitos, Sirpa. Niin upeat korvakorut kuin noista tulisikin, ovat brioletit aika isoja, yli puolitoistasenttisiä, etteivät päätyne korvakoruiksi. Jonkinlaisia suunnitelmia riipuksiksi on mielessäni.Brioleteissa on upea, konkaavi hionta (concave cut) ja ainakin omasta mielestäni todella kaunis väri!

Laitanpa mukaan samalla kuvaamani vuosien takaiset, jemmatut viskikvartsit. Melkein kuin Omega 3 -kapselit ;) - vaan taitavat tehota paremmin ulkoisesti käytettynä. Koruntekoon siis.

11 kommenttia:

 1. Voi hellanlettas kun upeita brioletteja, kuola valuu!

  VastaaPoista
 2. Todella huikeat värit brioleteissa.
  Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä kaunista niillä saat aikaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi kuparikukka :) Saas nähdä, kauanko jemmailen noita.
  Ulrika, kiitos. Kauniit ovat ja itse pidän väristä todella paljon. No, en kai muuten olisi ostanutkaan ;) Vielä ei sitä kristallinkirkasta, toteuttamiskelpoista ideaa ole. Jonkinlainen haave kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Jep; nappasit nuo kaunottaret, jäin ihailemaan... ;-)
  Täytyy taas kurkistella nerikejään - jos löytäisi jotain melkein yhtä sievää, esille ottaisi eikä kätkisi uudelleen.

  VastaaPoista
 5. Onpa upeita. Mun laatikoista ei valitettavasti taida löytyä mitään läheskään noin ihanaa... Värikin miellyttää silmää!! Jännä nähdä, mitä noista tulee käsittelyssäsi :)

  VastaaPoista
 6. Voiko kauneudesta saada yliannostusta? Silmistä suorastaan valuu kuolaa, kun noiden upeiden kuvien, värien ja hehkujen kimaraa tapittaa!

  VastaaPoista
 7. Mags. Joo, sanoi 'kliks' kun näin ;) Kuvasin just siks, että muistaisin olemassaolon.
  Rilla, on upeita. Oikeasti tuo konkaavi hionta näyttää kovin yksinkertaiselta. En ymmärrä, miten se saa aikaan noin ihanan upean kuvion. Jännää... ei aavistustakaan!
  Elina, kiitos. Nätit on :)
  Akvamarin. Kauneus on katsojankin silmissä.

  VastaaPoista
 8. Aah, itselläni odottavat nuo Sirpan ihanuudet myös.. Varmasti odottavat pitkään, ovat sen verran ihania ja arvokkaita ettei ihan heti keksi mihin ne laittaisi =) Mutta kerro ihmeessä miten saat tuon hionnan tuohon kuvaan? Itse en meinaa millään onnistua..

  VastaaPoista
 9. DD, huomasin silloin, että ostit ne ja meinasin jopa laittaa sulle yv:n, että ihanaa ja hyvä-hyvä, ostit jotain kerrassaan upeaa. Niitten ihanuuden tajuaa täysin vasta käsiinsä saatuaan. Pyörittelin (päivän)valossa etsien 'oikeaa kulmaa' ja kuvasin makrolla. Ihmettelen edelleen, miten niin yksinkertainen hionta voi saada aikaan noin uskomattoman kuvion. Mennee hetki mullakin, ennen kuin raaskin tehdä korun.

  VastaaPoista
 10. Juu Sirpalta tuli muutenkin kaikkia ihanuuksia siihen piilotettavaan aarrerasiaan ;) Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä luot näistä ihanuuksista. Ja tosiaan tuo hionta on niin henkeä salpaava, ettei sitä ymmärrä ennenkuin aurinkoisena päivänä sitä katso.

  VastaaPoista