tiistai 5. huhtikuuta 2011

Menneen talven lumia

Linkitetty pitkä kaulakoru, jossa pyriittiä, makeanvedenhelmiä ja Swarovskin kristallirondelleja. Metalliosat hopeaa. Kaulakoru on mitoitettu niin, että sitä voi käyttää lyhyenä kaksinkertaisena tai pitkänä yksinkertaisena. Mainion lukon ansiosta pituutta on vielä helppo säätää kummassakin versiossa mielensä mukaan.

Vaijeriin tehty rannekoru:


13 kommenttia:

 1. Silmänruokaa parhaimillaan <3
  ...onnkesi siinä ei ole kaloreita, koska muuten tämä blogi lihottaisi :-))

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita. Nerokas tosiaan tuo lukkosysteemi! Ihanan harmoniset sävyt yhdessä. Olisi ihan munkin koru :)

  VastaaPoista
 3. Rouheaa ja herkän sileää samaan aikaan! Tosi kaunis ja monikäyttöinen!

  VastaaPoista
 4. ihana! olet taas onnistunut löytämään ja yhdistämään mitä erikoisempia helmiä ja lopputulos on upea. onko tämä nyt se "oma" pitkä koru? omani edelleen kovassa käytössä ja niin mieluinen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mona :)
  Rilla, meinasinkin laittaa sulle terveiset postaukseen, kun on niin rillamainen koru ;) Näitä 'värittömiä' koruja on tosi haasteellista esitellä. Joissain kuvissa mv-helmet näyttävät liian punertavilta. Vaikka olen tehnyt tätä korua pitkin kevättalvea, niin tästä tuli lopulta koru TJ:n pellavamekkoon. Passaa täydellisesti!
  Henna, kiitos. Koru on todella monikäyttöinen niin mallinsa kuin värinsäkin (värittömyytensä) ansiosta.
  Sari, jee ja jep. Ensimmäinen oma pitkä koru. Tästä puuttuu vielä se 'kilinäosuus' ;) Suunnitteilla on. Ihana kuulla, että olet viihtynyt korusi kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Rouhean ja sileän liitto on silmiä hivelevä, samoin tuo kullan ja hopean hohto yhdessä ja samassa kivessä. Hieno, ajaton.

  VastaaPoista
 7. Oih, pyriitti <3
  Tuo pyriittimöllykkä briolettia ennen näyttää aivan tähdeltä!

  Todella kaunista taas.

  VastaaPoista
 8. Mags, kiitos jälleen ystäväiseni :) Olen aivan hurmaantunut pyriittiin. Siitä tehdyt korut vaan ovat paljon painavampia kuin esim. makeanvedenhelmistä tehdyt, mikä on hyvä pitää mielessä korua suunniteltaessa.
  Hei Millainen :) Huomasinkin, että myös sinä olet pyriitin ystävä <3 Kivessä on mielestäni jotain hiljaisen hienoa.

  VastaaPoista
 9. Nämä ovat hienoja,tuo pyriitti antaa korulle sellaista luonnon karheutta, mikä minusta on kaunista :) ja kuvat on taas niin upeita :)

  VastaaPoista
 10. Siis aivan älyttömän onnistunut koru! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Sari ja Leonida :) Korusta on tullut omakin suosikkini. Ei niin, että uusin olisi aina se paras. Koru vaan on niin monikäyttöinen ja helppo.

  VastaaPoista
 12. Voi hitsi kun onkin taas kaunis! Noista rouheista paloista saat jotain noin kaunista! Olet ihan pro. :) Mun möllykät on odotelleet jo kohta vuoden enkä ole osannut vielä käyttää.

  VastaaPoista
 13. Heips Pirita ja kiitos :) Mä olen koko jemmausajan tykännyt noista möllyköistä ihan hirmu paljon ja suunnittelinkin jo korua pelkistä niistä, kun mulle ei ensin oikein avautunut, mitä haluan. Kun sain käsiini noita sileitä pyriittejä, kelpuutin mukaan. Makeanvedenhelmet halusin vielä seuraksi vähän pehmentämään, antamaan eloa ja 'väriä' ;) Odotan jännityksellä, mitä sinä keksit tehdä omistasi!

  VastaaPoista