maanantai 18. huhtikuuta 2011

Aurinkoista pääsiäisviikkoa

Vielä viime viikolla pihalla oli ainakin puolen metrin hanki. Ihana aurinko on lämmittänyt ja sulattanut lumet ja maan pikavauhtia - ja yks'kaks' nämä jokakeväiset yllätykset ovat siinä. Ettei silmiään meinaa uskoa. Krookukset ja jouluruusut. Kevään ensimmäiset. Jouluruusu oli ihan eka. Narsissit on tulossa, ja hortensioissa on lehtisilmut. Pioni on puskenut mullan alta. Taponlehti paljastui lumen alta vihreine lehtineen. Joo, on siellä niitä ruskeita kuolleitakin. Mutta tahtoo nähdä vaan tuoretta viheää.


Kävin lunttaamassa: Viime vuonna kuvasin nämä samat kukkimiset huhtikuun 26. päivä. Tänä vuonna on herätty aiemmin. Pitäisi varmaankin tehdä kevätkoruja!

Aurinkoista pääsiäisviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Ania ihanasta tunnelmasta. Piristää väsynyttä aamua. Nyt ei luovuus kuki niin voi ihastella sinun kukkakuviasi ja kevät tunnelmaa. Lapsi sairastaa jo toista viikkoa, nämä kuvat luovat toivoa tännekin että kyllä se valoisampi aika taas koittaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja ole hyvä Pirita :) Tosi ikävää tyttösi sairastaminen noinkin pitkään. Lapsen sairastaminen huolestuttaa ja nielee äidiltä (joskus isältäkin) kaiken ylimääräisen energian. Nyt on kauheasti flunssaa liikkeellä, ainakin meillä päin, ja noi katupölyt yms. vielä pahentavat varsinkin astmaatikkojen oloa. Pikaista paranemista ja iloista Pääsiäistä koko perheelle!

    VastaaPoista