maanantai 14. maaliskuuta 2011

Shaggy Loop 2


Amerikkalainen lamppulasihelmi ja käärmeennahka(Snakeskin)jaspisrondellit helinä(Shaggy Loop)-ketjussa.PS Shaggy Loop 1

17 kommenttia:

 1. Ihania lamppuhelmiä, uskomattoman kaunis.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis, ei voi muuta sanoa. No, ehkä sen, että en ole yhtään edes tuonne päinkään olevaa ketjua saanut aikaiseksi. *huokaus*

  VastaaPoista
 3. Kati, Henna, Niina, Rilla, Sari: kiitos, nuo lamppulasihelmet ovat kuin pieniä taideteoksia! Tässä helmessä on vielä ihan mun lempivärit. Oikein väri lienee tokassa kuvassa.
  Rilla: Helinäketju on erittäin helppo ja yksinkertainen punoa. No joo, aika työläs, kun lenkkejä tulee niin monta. Rakenne näkyy paremmin versiossa 1. Ketjusta saa myös tosikivat korvakorut, siis jos yhtään tykkää riippuvista.

  VastaaPoista
 4. Hei, olet varmaankin kuullut kysymyksen monesti ja vastannut jo aikaisemmissa postauksissasi, mutta löysin blogisi vasta tänään :) teetkö ammatiksesi koruja, oletko itseoppinut vai käynyt kursseja? minua kiinnostaisi korujen tekeminen valtavasti :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos viestistäsi Anonyymi. Ammatillani ei ole mitään tekemistä korujen kanssa. Olen silloin tällöin aikani salliessa tehnyt tilauskoruja, tällä hetkellä se ei ole mahdollista. En myöskään näe itseäni 'korukauppiaana' tulevaisuudessa. Eli tämä on ihan kiva harrastus, jolle tosin jää aikaa hirmu vähän. Materiaaleja kun olisi laatikot täynnä. Olen kaiken muun opetellut itse, paitsi sormuksen teon ja kivenistutuksen olen oppinut hopeatyökurssilla koru(hopea)- ja kultasepän opissa. Jos ja kun on tarpeeksi kiinnostunut ja innostunut jostain asiasta, sen opettelee ja oppii melko varmasti. Korujen tekijöissä arvostan tietenkin tarkkaa ja huolellista työn jälkeä, harkittuja materiaaleja ja ennen kaikkea luovuutta ja persoonallisuutta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Olen harrastanut aina käsitöitä ja käynyt kuvataidekoulua joten itselläni kiinnostusta riittäsi, mutta en tiedä mistä aloittaa? kannattaisiko mennä jonnekkin kurssille, etsiä tietoa netistä vai tilata vain tarvikkeita ja ruveta luomaan? ps. sinulla on erinomainen tyylitaju korujen teon suhteen :) t. se sama Anonyymi

  VastaaPoista
 7. Se sama Anonyymi ;)
  Oletko ystävällinen ja laitat mulle sähköpostiosoitteesi tänne: ania.alf at gmail.com. Näihin pikkulaatikoihin on niin mäntti kirjoitella pidempiä juttuja. Vastaan sulle sitten viikonlopun aikana yksityiskohtaisemmin. Kiitos kauniista sanoistasi ja mielenkiinnostasi ihanaa harrastusta kohtaan!

  VastaaPoista
 8. Oi Anja, kauniit helmet ihanasti esiintuotuna <3

  VastaaPoista
 9. Iiiks, ihana! Voi kun olen niin vähän ehtinyt käydä täällä, monta kaunista korua jäänyt väliin, mutta nythän voinkin nautiskella sitten rauhassa :) Aurinkoista kevättä :)

  VastaaPoista
 10. Tämä on upea! Tuo ketjumalli onkin minulle outo hm.. Pitääpäs perehtyä, näyttävä koru :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Mags, nuo lasihelmet ovat ihania!
  Anu, kiva kun piipahdit. Aika kuluu niin nopeasti, minäkin vasta kävin blogissasi ja nyt huomaan, että siitä onkin jo aikaa, ilmestynyt hirmu monta uutta korua *menee ihastelemaan*. Joko valmistuit? Auringonpaisteista kevättä myös sinne!
  Valokki, kaunis kiitos. Ketjun rakenteen näkee paremmin vanhemmasta korusta: http://studio-ania.blogspot.com/2009/07/rubiineja.html Miten nyt jäikin 'oikomatta' nuo lenkit tässä uudemmassa. Ketju on kevyt ja siro pienistä lenkeistä tehtynä ja todella helppo punoa.

  VastaaPoista
 12. Voi näitä koruja ja VOI näitä kuvia! Palaan aina vaan ja aina vaan yhtä paljon hämmästelen - upeaa.

  Salla

  VastaaPoista